Ateliere de creatie

Creative Workshop a.k.a. Adriana Marinica & Raluca Gheorghe au pregatit o sumedenie de surprize pentru voi in luna Decembrie! Pe 3 Decembrie au avut un atelier de migalit floricele colorate din fetru, dar asta nu-i tot! Iata ce ateliere-intalniri au mai pregatit pentru voi in viitorul apropiat fetele de la CW:

  • 10 Decembrie – intre orele 10:30 – 12:30 va avea loc “Happy Hours for Kids – Face Painting & Origami” in Ceainaria Land of Tea din AFI Palace Cotroceni. In cadrul acestui eveniment, fetele vor picta copiii pe fetisoare si vor face modele haioase de origami cu ei.
  • 11 Decembrie – intre orele 10:30 – 12:30 va avea loc “Schimb de carte si revista” in Ceainaria Land of Tea din AFI Palace Cotroceni. Vino cu o carte si/sau o revista (sau mai multe!) si pleaca cu altele! Haideti sa invatam sa oferim ca sa putem primi!
  • 17 Decembrie – intre orele 10:30 – 12:30 va avea loc “Decoratiuni de Craciun creative din hartie colorata!” in Ceainaria Land of Tea din AFI Palace Cotroceni. Aici te vei simti ca la ora de “Atelier” sau “Lucru manual” de la scoala! Vei decupa, indoi, impleti si lipi hartie colorata si vei realiza minunate decoratiuni pentru Craciun!
Pentru a participa la oricare dintre evenimentele de mai sus trebuie sa le dai de stire la [email protected] pentru ca locurile sunt limitate. Ah, am uitat sa va spun! Inscrierea este gratuita la toate!
Descriere evenimente Creative Workshop

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!