Ai poze de aruncat? Revista Atelierul are premii de dat!

Stiti si voi deja cat de importanta este fotografia in prezentarea si vanzarea unei creatii handmade. Astfel, Raluca, fotografa Revistei Atelierul si-a spus ca munca voastra merita tot ce e mai bun si a decis sa dea ocazia catorva dintre voi sa aiba fotografii frumoase, realizate de un profesionist. Pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, nu pot face fotografiile pe care le-ar merita munca lor, Raluca s-a hotarat sa organizeze un concurs.

Ce aveti voi de facut este sa luati maxim trei poze ale produselor voastre preferate (o poza pentru fiecare obiect) pe care nu le-ati vandut inca si sa i le trimiteti Ralucai pe adresa [email protected], cu subiectul “Poze de aruncat”. Nu uitati sa ii spuneti si cateva cuvinte frumoase despre voi si creatiile voastre, ea mereu cauta sa fie impresionata.
Imaginile primite vor ajunge pe pagina de Facebook a Revistei Atelierul, dar fara numele autorului. Apoi ii vom ruga pe cititorii nostri sa voteze prin “Like” obiectele despre care ei considera ca ar merita fotografii mai bune. Autorul celei mai votate imagini va castiga o sedinta foto. Si, pentru ca stim cu totii cum concursurile de felul acesta sunt oarecum subiective, va mai exista un castigator, de data aceasta ales de Raluca, care va primi o sedinta foto cu model.

Astfel, premiile sunt dupa cum urmeaza:

Pe Facebook se va alege Premiul de Popularitate, constand in 10 fotografii pentru creatiile alese de castigator.
Raluca va alege Premiul cel Mare, constand in 10 fotografii pentru creatiile alese de castigator, cu model.
Toti cei care au participat, nu numai astigatorii, primesc o reducere de 30% la prima sedinta foto pentru care vor apela la Raluca. Nu uitati sa o contactati folosind aceeasi adresa de mail cu care ati participat la concurs!

Reguli:

  • Trimiteti imaginile voastre nereusite pana pe 22 noiembrie ora 23:59. Toate imaginile vor fi postate in acelasi timp pe Facebook pe data de 24 noiembrie. Intre 24 noiembrie si 4 decembrie se voteaza care este cea mai nereusita poza a unei creatii care ar merita fotografii mai bune. Castigatorii vor fi anuntati in data de 6 decembrie. Doi norocosi vor primi din partea Revistei Atelierul cate o sedinta foto profesionista pentru produselor lor.
  • Un artizan poate inscrie in concurs maxim 3 poze, fiecare pentru creatii diferite.
  • Atentie! Concursul este deschis tuturor cititorilor revistei Atelierul, dar care se pot deplasa usor in Bucuresti cu produsele pentru fotografiere.
  • Membrii echipei de redactie Atelierul nu pot participa la concurs.
  • Nu postati numere de telefon, adrese de mail, site-ul personal sau alte astfel de detalii pe imagini, intrucat pozele nu vor fi luate in considerare. Comentariile pe Facebook continand aceste informatii vor duce la descalificare.
  • Contestatiile nu vor fi luate in considerare dupa terminarea concursului.

Pentru ca sustinem egalitatea si fair-play-ul va rugam sa respectati regulile propuse, altfel fotografiile propuse de voi vor fi descalificate din concurs. Daca aveti nelamuriri sau intrebari va invitam sa ne scrieti pe adresa de email a concursului, unde vom incerca sa va raspundem cat mai prompt.

De ce am ales aceasta tema pentru concurs? Deoarece am vrea sa adunam la un loc o serie de imagini nereusite dar cu produse extraordinare. Vrem sa afirmam din nou ca daca vrei sa faci o afacere online din handmade, trebuie sa tii cont de cele mai mici detalii, iar cel mai important: apreciaza-ti creatiile la valoarea lor! Fotografiile valoreaza mai mult decat 1000 de cuvinte, iar daca tu nu îti vei prezenta produsele asa cum merita, nici cumparatorii nu vor putea sa le aprecieze.

Succes!

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!