Atelier de Pictura Textila organizat de Camelia Minisan

Vineri, 19 iulie ora 18:00, toti cei ce inca nu au plecat in vacanta sunt invitati la Atelier de Pictura Textila in Bega Shopping Center Timisoara, etajul 3. Fiecare participant va primi cate o sacosa pe care o va picta cu vopsea speciala pentru textile. Cei cu 2 maini stangi primesc sablon astfel incat, chiar daca nu esti urmasul lui Picasso, pictura textila va arata intr-un mare fel si, mai important, va purta semnatura ta!

atelier_pictura_textila_19iulie

Toata lumea este binevenita (de la mic la mare, fete, baieti) iar picturile vor fi mai simple sau mai complexe dupa priceperea si inspiratia fiecaruia! Daca aveti prin casa tricouri, pantofi de panza, genti sau orice altceva textil ce se lasa colorat si le aduceti… pictam si pe ele!

Hai cu prietenii, copilul, singur sau cu oricine isi doreste un moment de ragaz si voie buna! Vineri seara ne exploram creativitatea ;)

Informatii suplimentare:
Tema: Atelier de Pictura Textila -sacose personalizate
Data: 19 iulie 2013, ora 18:00
Locatia: Bega Shopping Center Timisoara, et.3
Cost*: 30lei/pers
Inscrieri: [email protected] sau tel.0723 049 584

*costul atelierului se achita la sosire si acopera materialele necesare (sacosa textila, vopsele si ustensile). Tot ce pictati, va apartine, iar culorile folosite sunt speciale pentru pictura textila, astfel incat rezista la spalat. Daca veniti insotit de un copil, participarea lui este gratuita.


Va astept cu drag!

Camelia Minisan

One Comment

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

  1. Ariete says:

    Vreun atelier in Brasov? :D

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!