Ȋn așteptarea iernii

Eu aștept, pentru că de felul meu sunt răbdătoare. Foarte răbdătoare! Şi ȋncerc să-mi ocup timpul cu altceva ca să nu ȋmi ies din răbdări…și din fericire am multe lucruri de făcut. Dar din când ȋn când mai scot capul pe geam ca să verific dacă s-a ȋntâmplat sau nu…și o ţin tot așa de prin noiembrie. Că nu a nins ȋn noiembrie, am ȋnţeles, se mai ȋntâmplă; că nu a nins nici ȋn decembrie, treacă de la mine (deși Crăciunul fără zăpadă e ca și căruţa fără cal), dar mai e puţin și trece și ianuarie și zapadă ioc!

Nici nu știu ce să fac, să aștept ȋn continuare sau să mă consolez cu ideea că am avut o iarnă ușoară, călduroasă, frumoasă, fără zăpadă, fără ger etc. și să mă pregătesc de primăvară? Ca să pot lua o hotărâre am ȋnceput să mă uit ȋn stânga și ȋn dreapta, ca să văd ce spun ceilalţi. Şi după ce am văzut câte flori proaspete sunt la handmadebyalexa  m-am decis: la revedere, Iarnă! Şi bine-ai venit, Primăvară!

set red

Set Red

flori de cires

Bentita flori de cires

margarete

Set margarete

Ȋntre noi fie vorba, dacă totuși o să vină Iarna nu pot să o dau afară… am s-o primesc așa cum se cuvine, cu haine groase, cu focul ȋn sobă și cu ceaiuri fierbinţi…

Gabriela Toader (HandmadebyGabi)

2 Comments

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

  1. Ramira says:

    S-a speriat iarna de florile acestea delicate. Felicitari!

  2. Gabi says: (Author)

    Multumesc :)

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!