Primul swap de martisoare live organizat de Revista Atelierul

Pe 1 martie de la ora 14.00 la ora 19.00 in spatiul Awhere (Str. Sfantul Stefan, nr. 21, Bucuresti) Revista Atelierul organizeaza primul Swap de Martisor live. Eveniment deja cu vechime pentru Revista Atelierul, primul swap live presupune un schimb de martisoare handmade sau de autor intre doi parteneri alesi aleator.

Martisoarele fac parte din una dintre cele mai frumoase traditii ale noastre, fiind vestitori ai primaverii, aducatori de noroc si fericire. Iar cum martisoarele handmade sunt cu mult mai frumoase si speciale decat cele de serie, Revista Atelierul va propune ca la acest swap, sa daruiti cu predilectie un martisor creatie proprie. Astfel, nu doar promovati acest frumos obicei (de a darui martisoare handmade, bineinteles), dar aduceti o mica bucurie unei persoane necunoscute. Nu uita sa aduci si o carte de vizita ca sa o adauge martisorului tau.

swap martisor

 

Vino cu un martisor handmade pe preferinta realizat de tine si primesti un altul la schimb de la un artizan in handmade. Intrucat Revista Atelierul stie ca fiecare martisor handmade este facut cu drag, nu vei vedea ce martisor primesti, vei primi unul fara sa poti sa il alegi.

Totusi daca nu esti artizan in handmade si vrei sa participi la acest swap, te asteptam cu drag cu un martisor din comert si vei primi un altul la schimb. Bineinteles, ca vom face poze cu tine si cu martisorul tau pe care il oferi la primul swap live de martisor si vom posta pozele pe pagina Revistei Atelierul de facebook si mai ales pe www.revista-atelierul.ro

Poti sa aduci si echipei Atelierul un martisor daca vei considera ca merita unul de 1 martie si ei iti oferim o Revista Atelierul –format print.

Intrarea este libera!

Data: 1 Martie 2014, intre orele 14.00-19.00

Unde: Awhere, Str. Sfantul Stefan, nr. 21, Bucuresti

Despre Revista Atelierul

Revista Atelierul (www.revista-atelierul.ro) este prima si unica revista de profil din Romania care se ocupa cu promovarea handmade-ului de calitate, a designerilor de produs, a creatorilor si a evenimentelor din aceasta industrie creativa. Sub sloganul “inspiratie, design si handmade”, Revista Atelierul a initial proiectul Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs, swapurilor de sezon, targul de la proiectul urban Femei pe Matasari si proiectul Atelierul- prima revista de handmade din Romania.

Sursa: Comunicat de presa Revista Atelierul

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!