duelul artistilor crafty
  • hobbycreative 9 posturi
    shopsoldforum posts
    hobbycreative on 11/1/12
    Buna seara,
    am de semnalat trei probleme aparute astazi:
    1. Cineva din jud Vrancea a incercat de mai multe ori sa plaseze o comanda si nu a reusit, se bloca la judet. Intr-un final a setat la adresa judetul Valcea si asa a mers.
    2. Altcineva mi-a zis ca produsul http://www.furnituri.ro/produse/36708-new-jade-butoias-18x12mm-1buc-cod-131 ii apare in cos cu pretul fara reducere, desi am incercat si eu, iar la mine apare in cos cu pret redus.
    3. Am incercat sa adaug in cos produse din magazinul meu si daca pun doar un produs e in regula-am taxa de livrare 8 ron. Dar dupa ce mai adaug inca un produs imi apare transport Gratuit (la o comanda de 4 ron :D), desi eu am setat transport gratuit pt comenzi mai mari de 200 ron.
  • stefan 287 posturi
    soldbuyforum postsadministrator
    stefan on 12/1/12
    Buna,

1. S-a rezolvat
    2. Am testat si nu a aparut problema
    3. S-a rezolvat (acolo ramasese calculul cu vechile taxe: un singur produs / impreuna cu alt produs)

Multumim pentru sesizari!
    shopsoldforum posts
    hobbycreative on 12/1/12
    multumesc si eu pt promptitudine!
  • ZOXY 1 post
    forum posts
    ZOXY on 16/1/12
    merge foarte greu , am incercat sa adaug un produs. si erau prea multe taguri, si mi-a sters categoria. de ce? daca eu am setat-o odata sa raman asa. a trebuit sa o setez de 3-4 ori. cam greu
    • rox 215 posturi
      buylovedforum postsadministrator
      rox on 16/1/12
      Nu pot fi adaugate mai mult de 10 taguri - deasupra campului respectiv: "Taguri (Exemplu: cadou, lant, nasturi - maxim 10 taguri)". Am rugamintea sa citesti cu atentie indicatiile cu privire la adaugare produselor si termenii si conditiile (in partea dreapta a formularului de adaugare produs si Termeni si conditii). Bazele pentru inele se incadreaza in categoria corespunzatoare pe "Furnituri" (in partea de sus a formularului de adaugare produs trebuie bifat "Furnituri").
      Multumesc.

Ultima modificare: on 16/1/12
  • goodchoice 5 posturi
    shopsoldlovedforum posts
    goodchoice on 10/2/12
    Azi am avut doua persoane care au incercat sa comande in magazin si n-au reusit. Una din jud Bihor si cealalta din Dambovita. Credeti ca e posibil sa fie o problema la site sau...ce-ar putea fi?
  • stefan 287 posturi
    stefan on 11/2/12
    Buna, persoanele respective au precizat ce anume nu au reusit sa faca pentru a finaliza comanda?
    shopsoldforum posts
    hobbycreative on 11/2/12
    Stefan,
    Poti te rog sa verifici Comanda #1454? Dupa ce am trimis ramburs comanda(20ron)+ taxe postale 8 ron(cum de altfel scrie si in magazin) am primit mail de la clienta care sustine ca pe site scria ca la o comanda de 20 de ron transportul e gratuit. Desi eu am setat transport gratuit la 200 ron. Las mai jos copy/paste cu cele 2 mesaje primite de la clienta: "Buna ziua,

Am rugamintea sa nu mai expediati comanda, datorita faptului ca pe site-ul pe care am facut comanda se mentiona ca o comanda care depaseste 20 lei beneficiaza de transportul gratuit.

Multumesc!
    Trimis de pe iPad-ul meu"

si:

"Pe acest site scria ca in cazul in care comanda depaseste 20lei transportul este gratuit. Informatiile de pe site sunt eronate . Eu am sa primesc coletul in cazul in care este 20 rambursul si nu mai mult, pentru ca aceasta suma aratata pe site unde scria ca livrarea este gratuita. "
  • camelia_handmade 9 posturi
    shopsoldbuyrecomandatlovedforum posts
    camelia_handmade on 11/2/12
    pana la urma, s-a scos optiunea cu transport pentru un produs/mai multe produse?
  • stefan 287 posturi
    stefan on 12/2/12
    @hobbycreative, am verificat, nu apare transport gratuit nicaieri, este posibil ca acel client sa se fi uitat la politica de livrare de pe pagina altui produs, unii nu inteleg ca este vorba de produse vandute de mai multe magazine. Imi pare rau pentru incurcatura.

@camelia_handmade da
  • goodchoice 5 posturi
    shopsoldlovedforum posts
    goodchoice on 13/2/12
    Stefan, referitor la problema pe care ti-am descris-o mai sus. Clienta din Bihor mi-a spus, citez:"dupa ce mi-am format contul am introdus tot ce-mi trebuia in cos dar atunci cand am vrut sa trimit comanda aici era problema nu mai aparea nimic in cos toate produsele bagate erau 0 si nici nu le- am putut corecta din nou. " E prima data cand incearca sa comande pe furnituri.ro, iar produsele erau pe stoc in momentul respectiv. Crezi ca problema e de la voi?
    • stefan 287 posturi
      stefan on 13/2/12
      Verificam, multumim pentru explicatie.

Trebuie sa fi logat pentru a participa la discutii. Nu ai cont inca? Creaza unul!.