duelul artistilor crafty
  • andraaa 11 posturi
    shopsoldlovedforum posts
    andraaa on 27/1/12
    Fetelor, haideti sa promovam intens site-ul, pe bloguri, pe messenger, pe diferite site-uri. Putem posta si pe facebook pe profilul fetelor care fac bijuterii handmade aducandu-le si pe ele pe acest site unde isi pot vinde creatiile, sau chiar pe profilul nostru. Sunt sigura ca nu foarte multa lume a aflat deja de furnituri-crafty. Cu cat intra mai multa lume aici, cu atat sansele ca aceasta comunitate sa creasca sunt mai mari=> mai multi clienti ceea ce toate ne dorim. Sunt sigura ca fiecare dintre voi a distribuit un link cu magazinul ei pe undeva dar haideti sa facem asta in mod constant, sa aducem in mod constant clienti !

Ultima modificare: on 27/1/12
  • crosetutza 21 posturi
    shopforum posts
    crosetutza on 27/1/12
    Buna Andra,
    Cu siguranta fiecare dintre noi a prompvat si promoveaza in continuare magazinul si siteul Crafty, insa in perioada acesta vanzarile sunt mai slabe. Sunt perioade foarte profitabile ale anului si perioade mai putin bune. Din dicutiile mele cu oamenii cu care am luat contact direct si am prezentat magazinul, de cele mai multe ori un potential cilent are indoieli cu privere la cumparaurile online datorita multor neplaceri intampinate la cumparaturile anteroare. Vor reveni cu drag in magazinul tau clientii carora le-ai satisfacut nevoile, placerile, etc
    Vanzare buna va doresc tuturor.
  • adnia 18 posturi
    shopforum posts
    adnia on 27/1/12
    si eu am postat pe unde am putut linkuri, info, magazin online etc....si eu vreau clienti:)
  • jad_luxury 3 posturi
    shopsoldforum posts
    jad_luxury on 28/1/12
    Vanzarile vor creste in a doua jumatate a lui februarie.... sper... :) Cu siguranta, fiecare din noi si-a promovat magazinul pe facebook, blog sau messenger.... Nu ne ramane decat sa ateptam vremuri mai bune...
  • andraaa 11 posturi
    shopsoldlovedforum posts
    andraaa on 28/1/12
    Sa speram..
  • crosetutza 21 posturi
    shopforum posts
    crosetutza on 28/1/12
    Asa este, in asteptarea primaverii, a martisorului si a tot ceea ce renaste si prinde viata, vanzarile vor fi mai bune. Va doresc sa aveti inspiratie si cat mai multe comenzi.

Ultima modificare: on 28/1/12
  • Lianabijoux 25 posturi
    shopforum posts
    Lianabijoux on 30/1/12
    Andra , toata lumea vrea clienti si promoveaza peste tot ceea ce face, ca doar e in interesul fiecaruia ( facebook,messenger,blog,targuri , etc ) , inclusive site-ul Crafty si comunitatea,dar probabil e si o perioada mai putin favorabila , cum spunea si crosetutza,asa ca nimeni nu sta cu mainile in san . Trebuie doar sa ne inarmam cu rabdare si speranta ca venirea primaverii va aduce clienti noi , comenzi si inspiratie si ce'si mai doreste fiecare pe criza asta ... :)

Ultima modificare: on 30/1/12
  • crosetutza 21 posturi
    shopforum posts
    crosetutza on 30/1/12
    Eu am am o strategie cu privire la vanzarile produselor mele pe care am s-o imparatesc cu voi. De fiecare data cand ofer un cadou unei persoane dragi, unei rude, peretene sau cunostinte, ofer un produs creat de mine de care sunt sigura ca o sa-i fie pe plac si o sa fie purtat(a) cu mare drag. Purtand o creatie a mea oamenii cu care ei(ele) vin in contact afla de mine (ei(ele) te promoveaza pe tine si produsele tale involuntar) si astfel vin comenzile.
    Vanzare buna tuturor.
  • Lianabijoux 25 posturi
    shopforum posts
    Lianabijoux on 31/1/12
    Strategia asta am aplicat'o si eu ...e o miscare ff buna .
  • Lili 1 post
    shopforum posts
    Lili on 13/2/12
    buna fetelor!!! O sa aplic si eu aceasta strategie. Multumesc.

Trebuie sa fi logat pentru a participa la discutii. Nu ai cont inca? Creaza unul!.