LISTA NEAGRA

 • indrani 279 posturi
  shopsoldbuylovedforum posts
  indrani on 10/5/17
  Da yuria, ai dreptate, eu mereu le spun sa se duca la posta chiar daca nu au primit avizul. Dar si Carmen are dreptate :) ca si ei daca vor cu adevarat pachetul pot sa se duca sa verifice sau sa-ti scrie un mesaj sa te intrebe de sanatatea pachetului :)

  LISTA NEAGRA

  Nadeja Apostol din Bucuresti
  Laura Erika Szarvas din Timisoara
  Biciusca Raluca din Roman Neamt.
  IRINA ZAIT –Bucuresti
  Ratoi sofia sandra - mangalia
 • TiaHandmade 19 posturi
  shopsoldforum posts
  TiaHandmade on 11/5/17
  Noi ca vanzatori avem responsabilitatea sa le dam toate informatiile necesare, pentru ca daca ei nu stiu anumite lucruri, noi suntem cei care iesim in pierdere. Acela a fost si scopul primului meu mesaj. Poate citesc si persoane noi pe crafty , care nu stiu exact ce informatii trebuie sa dea clientului, si asa poate se evita unele situatii neplacute.
 • Ioanart 7 posturi
  shopforum posts
  Ioanart on 1/3/18
  sunt noua pe aici si citind toate comentariile voastre de mai sus ma simt descurajata...nu am trimis niciodata nimic ptr ca inca nu am avut comenzi, in schimb am avut alte patanii de-a lungul vremii cu Posta Romana si nu pot sa nu spun aici in incercarea de a trage un semnal de alarma. cu vreo 2-3 ani in urma am primit un colet prin posta, abia cand eram spre casa am observat ca ambalajul era deteriorat. acasa am constatat ca imi lipseau obiecte din colet. acum de vreo luna-doua am comandat deva prin posta, mi s-au trimis in plic produsele (erau multe si mici), plicul desfacut (de data asta, culmea, nu lipsea nimic). Comand frecvent carti de pe net, mereu imi vin cu cotorul cartii deteriorat, ca si cum ar fi cazut in colt sau pe muchie. parca joaca fotbal cu ele cei de pe la posta. personal nu ma derajneaza foarte mult, dar daca vrei sa le faci cuiva cadou ce te faci? de aceea eu la magazinul meu de pe crafty am specificat ca voi trimite coletele prin curier. nu as risca sa le trimit prin posta, mai ales cand e vorba de obiecte din sticla. in plus, curierul chiar cauta clientii acasa, telefonic, nu risti sa stea avizele pe la posta cu saptamanile, asta referitor la ce s-a discutat mai sus.
 • Carmenn 1667 posturi
  shopsoldbuylovedforum posts
  Carmenn on 2/3/18
  asa este ,ai dreptate insa si prin curier uneori ai surprize.
 • CrisART 45 posturi
  shopsoldbuyrecomandatlovedforum posts
  CrisART on 20/4/18
  Buna ziua, fete harnicute. Este randul meu pe lista neagra :)
  Desi am avut un schimb de mesaje cu doamna respectiva si am anuntat-o cand am pus coletul la posta, nu s-a mai dus sa il ridice. Am fost sa ridic coletul returnat si functionara de la posta mi-a spus ca doamna a fost avizata de doua ori iar coletul a stat la destinatie 14 zile, fiind Pastele. Asa ca am platit transportul, magazinajul si returul coletului. I-am trimis doamnei un mesaj dar nu mi-a raspuns, cum era de asteptat.
  Doamna se numeste
  AILINCAI FELICIA din Roman.

  Ultima modificare: on 20/4/18
 • BogdanaDecoStil 70 posturi
  shopsoldbuyforum posts
  BogdanaDecoStil on 23/5/18
  Buna ziua! Pe lista neagra se mai adauga un nume din pacate. Adina Gavrila . Desi am discutat la telefon a refuzat sa ridice coletul trimis prin curier.
 • ramonaignat 103 posturi
  shopsoldbuyrecomandatlovedforum posts
  ramonaignat 3 days, 20 hours ago
  Important este sa nu uitam sa acordam feedback negativ.
 • Carmenn 1667 posturi
  shopsoldbuylovedforum posts
  Carmenn 2 days, 12 hours ago
  mda...e bine ca mai adaugati in lista neserioasele care nu ridica coletele...de aceea eu nu mai aprob fara avans...

Trebuie sa fi logat pentru a participa la discutii. Nu ai cont inca? Creaza unul!.

Login


Am uitat parola ×