Creative Workshop #2 – Decoratiuni de Craciun

De ce?

Creative Workshop organizeaza un atelier de creatie in cadrul caruia veti invata si pune in practica alaturi de noi cum sa faceti decoratiuni pentru Craciun: ghetute pentru cadouri din fetru, fulgi de zapada din hartie si alte elemente decorative si extrem de creative pentru bradul de Craciun!

Totul se va intampla intr-o atmosfera familiara, calduroasa, unde vei cunoaste multe persoane, iti vei face noi prieteni, vei manca bomboane si vei pune la incercare talentul tau creativ!

Vrem sa iti demonstram ca este distractiv sa mai faci si altceva decat job si acasa, sa cunosti oameni noi si sa creezi minunatii decorative din lucruri simple!

Cum?

Noi venim cu toate materialele necesare (materiale textile, hartie, panglici, lipici, foarfeci, ace si asa mai departe), va vom arata la fiecare in parte cum se face fiecare decoratiune si va vom indruma pe tot parcursul workshopului.

Cool info: vom avea si un concurs in cadrul caruia puteti castiga cadouri surpriza!

Unde?

Creative Workshop #2 – Decoratiuni de Craciun  va avea loc in veselul Storage Room din Centrul Vechi – Str. Smardan nr. 35, deci intr-o locatie accesibila tuturor.

Cand?

Data workshop-ului este Sambata, 26 Noiembrie. Activitatea noastra creativa va avea loc intre orele 12:00 – 16:00.

Cat?

Taxa de participare este de 50 lei. Dar daca veniti cu inca 3 prietene, veti plati fiecare doar 39 lei!

Cum ma inscriu?

Trimite un email la [email protected] si da-ne de stire ca te simti creativ si ca vrei sa iti faci singur decoratiunile pentru brad anul acesta! Include in email numele tau complet si numarul de telefon.

Am facut si o pagina draguta de Facebook unde puteti sa ne vizitati si sa ne dati un Like, precum si un blog unde puteti citi mai multe despre eveniment:

Creative Workshop Facebook Page


My Creative Workshop

 

Echipa Creative Workshop

 

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!