• forHOPE 76 posturi
    shopsoldbuyrecomandatlovedforum posts
    forHOPE on 22/6/16
    Buna seara dragilor, am aflat nu demult un lucru si as dori sa stiu daca este adevarat.
    Daca porti pe acelasi deget 2 inele, unul din aur si unul ne-pretios, este adevarat ca se pierde din aur?
  • Geo 6126 posturi
    soldbuyrecomandatlovedforum posts
    Geo on 22/6/16
    Parerea mea este ca in timp, datorita frecarii atat fata de deget dar si fata de imbracaminte, alte inele, se pierde sensibil din greutate.
    Cei care poarta o viata verigheta, la batranete, ea nu mai are acelasi gramaj ca atunci cand s-a pus deget.
    Un alt inel langa verigeta de ex, prin frecare, poate conduce la o scadere sensibila a greutatii verighetei. Dar, este vorba despre zecimi de grame si un timp masurat in multi ani, asa ca nu cred ca poate prezenta un mare pericol...
  • forHOPE 76 posturi
    forHOPE on 23/6/16
    Multumesc George. Tocmai aceasta era ideea... nu pot purta verigheta si inelul de logodna pe acelasi deget deoarece, fiind inelul prea lat ( gen verigheta si el ), ma incomodeaza. Si atunci am un alt inel in schimb, dar nu este nici aur nici argint. M-am interesat daca se poate macar sufla cu aur si nu se poate. Si se potriveste atat de bine cu verigheta.... insa nu stiu daca sa le port impreuna sau nu...
  • Geo 6126 posturi
    Geo on 23/6/16
    Poarta-le !
    Macar sa ajungi la Nunta de Argint si singurul inconvient de atunci sa fie subtierea sensibila a verighetei...
    :)))))))

Doamne! cum trece vremea: discutăm de inel de logodna si verighetă....
    Poate va veni si vremea cand apari și ne intrebi ce să faci, ca bebele tău nu doarme noaptea?!
    Hi, hi, hi
  • Geo 6126 posturi
    Geo on 23/6/16
    :))))
  • forHOPE 76 posturi
    forHOPE on 25/6/16
    ntz ntz ntz....mai e ceva pana la bebe.... fix de azi in 2 saptamani e nunta....ce a trecut timpul.....
    • Jewelswithlove 1527 posturi
      Jewelswithlove on 26/6/16
      Sa fie intr-un ceas bun, Diana! Casa de piatra si 100 de ani de fericire! Te imbratisez cu tot dragul!
  • forHOPE 76 posturi
    forHOPE on 28/6/16
    Multumesc din inima Silvia!!!!

*George, hai ca am rezolvat problema...am primit ieri cadou inca un inel de logodna, ceva mai subtire, din aur... sa nu mai am atatea probleme :-p
  • Geo 6126 posturi
    Geo on 28/6/16
    Ok...
    Urmeaza vestea despre bebe...
    • Jewelswithlove 1527 posturi
      Jewelswithlove on 28/6/16
      Sa dea Domnul s-o auzim spunandu-ne si asta!

Trebuie sa fi logat pentru a participa la discutii. Nu ai cont inca? Creaza unul!.

Login

Am uitat parola ×