Pietre fine (semipretioase) - 2

 • Ladyhawke 3257 posturi
  soldbuylovedforum posts
  Ladyhawke on 31/7/16
  ANGELIT

  CARACTERISTICI. Angelitul este una dintre „pietrele conştiinţei” ale
  Noii Ere. Reprezintă pacea şi fraternitatea. Cum sugerează şi numele său, angelitul facilitează contactul conştient cu târâmul angelic. Intăreşte comunicarea telepatică şi favorizează călătoriile extracorporale, menţinând contactul cu realitatea cotidiană.
  Piatră putemică pentru vindecători deoarece măreşte armonia şi ascute percepţia. Protejează mediul înconjurător sau corpul, în special sub formă de elixir.
  Format din celestit, comprimat de-a lungul a milioane de ani, angelitul posedă o parte din proprietăţile acestuia.

  In plan psihologic, angelitul ajută la afirmarea propriului adevăr, oricare ar fi acesta. Stâmeşte mai multă compasiune şi determină acceptarea a ceea ce nu se poate schimba. Atenuează durerea psihică şi neutralizează cruzimea.

  In plan mental, angelitul ajută la o mai bună înţelegere a astrologiei şi matematicii. Se spune că această piatră facilitează contactul telepatic.
  • post gallery
 • Ladyhawke 3257 posturi
  soldbuylovedforum posts
  Ladyhawke on 31/7/16
  In plan spiritual, angelitul este plin de compasiune. Transmută durerea şi necazul în împlinire şi vindecare, deschizând calea spre inspiraţia spirituală. Creeazâ un sentiment profund de pace şi linişte. Angelitul favorizează conectarea la cunoaşterea universală, măreşte vigilenţa, facilitează procesul de renaştere, stimulează vindecarea şi activează channeling-ul psihic.

  EFECTE TĂMĂDUITOARE. Aşezat pe picioare, deblochează meridianele şi căile energetice. în rezonanţă cu gâtul, calmează inflamaţia şi echilibreazâ tiroida şi paratiroida. Această piatră liniştitoare vindecâ ţesuturile şi vasele sanguine, echilibrează fluidele corporale şi are şi acţiune diuretică. Util în controlul greutăţii. Legat în mod particular de plămâni şi braţe. Alungă durerea provocată de insolaţie.

  In plan subtil, armonizează corpul cu lumile eterice.
  POZIŢIONARE. Ţineţi-l şi aşezaţi-l pe corp acolo unde este nevoie.

  Sursa:https://tiganusionutz.wordpress.com/?s=angelit
  • post gallery
 • Ladyhawke 3257 posturi
  soldbuylovedforum posts
  Ladyhawke on 31/7/16
  Voi continua putin mai tarziu si cu alte informatii.
 • Ladyhawke 3257 posturi
  soldbuylovedforum posts
  Ladyhawke on 31/7/16
  Cateva imagini si informatii:
  http://ro.pinterest.com/twilib/angelite/
 • Ladyhawke 3257 posturi
  soldbuylovedforum posts
  Ladyhawke on 31/7/16
  http://www.google.ro/search?q=angelite+necklace&espv=2&biw=1680&bih=959&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi1kta4hp7OAhWILMAKHU0xD2QQsAQIGQ
 • Rain 69 posturi
  buyforum posts
  Rain on 4/8/16
  Minunata Ladyhawke, multumesc !!!
  Informații prețioase ....
  Mult succes !:))))
 • Rain 69 posturi
  buyforum posts
  Rain on 4/8/16
  Minunata Ladyhawke, multumesc !!!
  Informații prețioase ....
  Mult succes !:))))
 • Rain 69 posturi
  buyforum posts
  Rain on 4/8/16
  Propun un cristal care m -a ales :)))))
  MALACHITUL :))))))
  Aștept cu interes cât mai multe informații :))))
  Pana atunci o sa încep eu cu Legenda .....
  Legenda: există mai multe legende legate de aceastră piatră. Se spune că purtând un talisman de Malachit purtătorul devine invizibil (în sensul de a trece neobservat), iar dacă va bea dintr-o cupă din același material utilizatorul va reuși să înțeleagă limba animalelor. În India există convingerea că plasând o bucată de Malachit pe cel de Al Treilea Ochi, conștiința va fi purificată de resentimente și anxietate, iar în Rusia această piatră este considerată un simbol al împlinirii. În Grecia antică era considerat un bun talisman pentru copii iar în Evul Mediu a fost purtat pentru protecție împotriva vrăjitoriei și a magiei negre

  Ultima modificare: on 4/8/16
 • Ladyhawke 3257 posturi
  soldbuylovedforum posts
  Ladyhawke on 6/8/16
  Sa vedem de ce te-a ales acest cristal :)
  Voi scrie informatii tot din cartea dr. Dorin Dragos, pentru ca mi se par la obiect si trateaza si cauzele subtile.

  MALAHIT
  Malahitul potoleste valtoarea gandurilor si favorizeaza impacarea cu sine, prin constientizarea emotiilor, pana atunci inghitite pe nemestecate si strivite in subconstient (regleaza digestia, implicit functiile pancreasului). Palpitand vascoase, ca o fiinta vie, zbatandu-se in teluricul primitiv al materiei prime, pulsiunile emotionale se nasc din durerea lipsei de alegere si de a nu putea cunoaste totul de la inceput; ele rabufnesc in situatiile tensionate, paralizand capacitatea de detasare si de actiune lucida. [...]
  Nu este o privire in oglinda, cand vezi doar ce vrei sa vezi, ci o analiza limpede, sustinuta de discernamantul care cerne marele de marunt, usorul de greu so binele de rau (intareste sistemul imunitar, inclusiv splina; creste puerea de aparare, favorizeaza autovindecarea).
  Faciliteaza intelegerea, te ajuta sa te percepi, clar si fara partinire, asa cum esti si cum ai fost, sa te accepti si sa incepi sa-ti fii prieten - este acela pe care il cautai de mult. De fapt, fusese acolo permanent, dar te-ai facut ca nu- zaresti, refuzandu-i dreptul la fiintare. Dai drept de existenta tuturor prin faptul ca-ti dai tie dreptul la existenta si la exprimarea libera si necenzurata a nemultumirilor si neimplinirilor, fara a da nimanui socoteala (confera independenta). Cat priveste problemele a caror rezolvare este independenta de vointa ta, si ele au dreptul sa existe, fara a te deranja. Camarad sincer, care nu iti cruta slabiciunile, Malahitul primeneste bland, fiind indicat pentru cei sensibili (efect antalgic general), care se zdruncina usor sub impactul socurilor emotionale (afectiuni gastrice); detensioneaza (actiune antispastica generala, astm bronsic, colici abdominale, crampe musculare, carcei, hemoroizi); flexibilizeaza (reumatism, sciatica); indeparteaza prejudecatile si blocajele, generatoare de disfunctii (inclusiv sexuale), conferind generozitate daruire, darnicie, dirijate catre toti (regleaza circulatia capilara, asigura aprovizionarea cu oxigen si substante nutritive a tuturor celulelor din organism, asigurandu-le sursa de producere e energiei; util cand circulatia periferica este deficitara; pentru ameteli, lesin; regleaza cantitatea de tesut adipos, intervine in termoreglare).
  • post gallery
 • Ladyhawke 3257 posturi
  soldbuylovedforum posts
  Ladyhawke on 6/8/16
  Folosit zilnic, alege si curata apele sufletului cu asiduitatea unui rinichi, cu seriozitatea severa a astringentului si cu imobilitatea detasata si rece a amarului, eliminand spre exterior orice neliniste (diuretic). Mentine atentia focalizata asupra constiintei, fiind un semnalizator al impuritatilor care tind sa tulbure adancurile - mintea isi pastreaza astfel echilibrul, controlul si focalizarea (util in afectiuni oculare). Are o actiune echilibranta si reglatoare generala - sistem endocrin, bioritm; echilibreaza cele doua emisfere cerebrale (impiedicand ratiunea sa incorseteze intuitia, dar si emotivitatea sa inece luciditatea); faciliteaza functia de coordonare si integrare.
  • post gallery
 • Ladyhawke 3257 posturi
  soldbuylovedforum posts
  Ladyhawke on 6/8/16
  Voi continua cu prezentarea.

  Pana atunci, cateva informatii si de pe net:
  http://tiganusionutz.wordpress.com/?s=malahit
 • Ladyhawke 3257 posturi
  soldbuylovedforum posts
  Ladyhawke on 7/8/16
  * Malahitul este una dintre cele mai potente pietre vindecatoare (este piatra vindecatorului), el datorandu-si eficienta in primul rand abilitatii de a extrage din subconstient gandurile si emotiile reziduale - adica exact cauza celor mai multe maladii. Cristalul dezgroapa radacina suferintelor, o scoate la iveala, ajutans individul sa o perceapa constient. Acesta este punctul de plecare pe drumul spre propria regasire, indispensabil intrucat nu este posibila sublimarea unor trairi inferioare fara constientizarea lor prealabila. De aceea Malahitul marcheaza punctul initial al metamorfozei interioare, favorizand dezvoltarea armonioasa din punct de vedere fizic, mental si spiritual. Smulge suferinta din radacini, o absoarbe la suprafata si lasa curata substanta profunda a constiintei. Aduce claritate in adancuri si ajuta inima sa-si cunoasca si sa-si manifeste dorintele si aspiratiile benefice. Cunoasterea pe care o aduce nu este una rationala - individul incepe sa perceapa, nu cu mintea, ci cu sufletul. Cristalul dinamizeaza puterea intuitiei, vederea subtila, dar si cea fizica (util in tulburari de vedere).
  • post gallery
 • Ladyhawke 3257 posturi
  soldbuylovedforum posts
  Ladyhawke on 7/8/16
  *Actiunea tamaduitoare a Malahitului este universala (tocmai pentru ca actioneaza asupra cauzei subtile a maladiilor); in mod special, ea se exercita asupra centrului mental-emotional, asimilat in multe traditii su plexul solar. Malahitul favorizeaza inghitirea, asimilarea (la nivel subtil si grosier), calmeaza si elibereaza de reprimari zona stomacului, in mod specific jonctiunea esogastrica (cauza subtila - tendinta de respingere); pentru ficat si vezicula biliara (la cei care au o tendinta de reprimare si refulare).
  • post gallery
 • Ladyhawke 3257 posturi
  soldbuylovedforum posts
  Ladyhawke on 11/8/16
  http://www.bijoux-lespierresdumonde.com/lithotherapie-significations-esoteriques-des-pierr-1271-1.html
 • Ametist_shop 406 posturi
  shopsoldrecomandatlovedforum posts
  Ametist_shop on 22/11/16
  Buna ziua !
  Vin sarbatorile .
  Un mic ajutor pt.alegerea cadoului potrivit :
  • post gallery

Trebuie sa fi logat pentru a participa la discutii. Nu ai cont inca? Creaza unul!.

Login


Am uitat parola ×