Piatra sacra a iubirii si pasiunii – PIATRA LUNII

 • gilimeomi 2 posturi
  shopforum posts
  gilimeomi on 1/9/16
  Considerata in India piatra sacra, cadou traditional de nunta in aceasta tara,este un cadou pentru indragostiti(aduce dragoste si pasiune),o piatra a norocului, dorintelor implinite, sperantei si emotiilor.Aduce optimism,putere de seductie, dragoste,speranta,tandrete.Folosita in bijuterii de romani atribuita zeitei Diana (Zeita Lunii) care aducea iubire, bogatie, intelepciune celui care o purta si mai tarziu destul de populara printre bijutierii din perioada Art Nouveau (ex. Rene Lalique) are o stransa legatura cu Luna, efectele pietrei sunt mult mai puternice in functie de fazele lunii.
  Protejeaza noile inceputuri, schimbarile in viata, calatorii de pe uscat si pe mare. este benefica pentru sistemul de reproducere feminin, atenueaza afectiunile degenrative ale pielii,parului, ochilor. Stimuleaza altruismul, increderea, imbunatateste intuitia,calmeaza, aduce un somn bun.
  Este o piatra de culoara Alba care poate intensifica emotiile, activeaza energia kundalini la femei si echilibrul emotional la barbati. Albastra sau ochi de pisica ,echilibreaza energiile yin si yang. Galbena, stimuleaza energia iubitoare, scoate cei mai bun din oameni.
  Protejeaza impotriva problemelor in familie, a atacurilor psihice, a neintelegerilor, impotriva bolii. Este benefica mai ales pentru sanatatea femeilor, pentru fertilitate, pe timpul sarcinii, la nastere.Poate fi folosita pentru eliminare toxinelor, ale sistemului digestiv, la stapanire emotiilor . Stimuleaza partea dreapta a creirului, aduce echilibru emotional. Alunga energiile negative din toate chakrele, stresul, echilibreaza energiile emotionale si intelectuale, intareste respectul de sine si claritatea gandirii. Ajuta la regenerarea si refacerea organelor dupa boala, in caz de ulcer, stres, febre, tensiune arteriale, dureri de cap, muscaturi de insecte.
  Este buna pentru vindecare, pentru batrani, bolnavi, copii, meditatie. Aduce speranta, optimism, armonie, dragoste, calm, bunatate, compasiune, noroc.
  Mai multe aricole gasiti pe: http://gilimeomi.ro/category/blog/

  Ultima modificare: on 1/9/16

Trebuie sa fi logat pentru a participa la discutii. Nu ai cont inca? Creaza unul!.

Login


Am uitat parola ×