Metode Livrare

• monpetitsoleil 1 post
    shopsoldforum posts
    monpetitsoleil on 31/5/18
    Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu niste detalii despre curieratele cu care colaboreaza. De ceva vreme lucrez cu Fun Courierul, insa pentru coletele aflate la distanta de ex. Botosani, timisoara, Arad taxele cu ramburs sunt in jur de 30 ron. Unii accepta altii renunta. Voi cu cine mai lucrati?Multumesc!
  • ramonaignat 104 posturi
    shopsoldbuyrecomandatlovedforum posts
    ramonaignat on 18/6/18
    Eu personal lucrez cel mai bine cu Fan. Pentru unii clienti mai livrez si cu Cargus, dar Cargus stabileste taxa in functie de volumul coletului. Pentru un colet usor voluminos, la Fan platesc aprox 25 lei, la Cargus, acelasi colet a fost 44 lei. Depinde ce expediati.
    Am mai incercat cu DPD, esec total. Am trimis un colet, nu a ajuns la client, mi l-au adus acasa dupa 2 saptamani...Cu Posta de asemenei lucrez bine. 2 zile face un colet in orice zona a tarii
  • PushDesign 14 posturi
    soldforum posts
    PushDesign on 18/3/20
    Buna ziua, noi avem contract cu FanCourier si plicurile ajung 15 lei fara ramburs/ 20 lei cu ramburs, iar coletele 20 lei fara ramburs/25 lei cu ramburs.
    Tariful creste odata cu kilogramele sau kilometrii exteriori.

Zi frumoasa!
  • androcriss 306 posturi
    shopsoldbuylovedforum posts
    androcriss on 28/3/20
    si eu am contract cu Fan,sunt multumita in general. 20-22 lei colete cu ramburs.Pentru coletele din rural folosesc posta ,care are de asemeni livrare la domiciliu.Am platit la fan pt un colet in rural 49 lei si de atunci folosesc posta si am platit 22 lei cu ramburs(desigur) pentru o localitate rurala.
  • ShootMeStraightAtelier 1 post
    shopforum posts
    ShootMeStraightAtelier on 10/6/20
    Buna ziua, eu folosesc allpacka.ro, e cea mi ieftina varianta pe care am gasit-o pana acum (pentru cei cu mai putin de 20 de livrari pe luna).

Trebuie sa fi logat pentru a participa la discutii. Nu ai cont inca? Creaza unul!.

Login

Am uitat parola ×