Swap de Craciun

 • GabrielaLeca 304 posturi
  shopsoldbuyrecomandatlovedforum posts
  GabrielaLeca on 28/10/20
  Dragi manute iscusite,încet,încet,ne apropiem de una din cele mai frumoase perioade ale anului,Sărbătorile de Iarna.Din acest motiv,ne-am gândit sa o sărbătorim altfel:pintr- un Swap de Crăciun.  Swap-ul nu este altceva decat un schimb de cadouri intre doi (sau mai multi) parteneri.
  Asadar, ceea ce organizam noi, e un schimb de cadouri intre designerii activi de pe Crafty.ro. Ideal ar fi ca aceste cadouri sa fie realizate special pentru cei carora le sunt destinate!
  Deasemenea, puteti opta sa trimiteti un singur cadou sau mai multe. Daca veti trimite mai multe, veti si primi mai multe:)

  Daca iti place sa daruiesti si vrei sa participi la swap-ul organizat de noi, lasa un comentariu aici,
  pe forum, in topicul special. Scrie in acest comentariu daca trimiti un singur cadou sau mai multe (caz in care te rugam sa ne spui numarul lor) si ce iti place sau ce nu iti place (culori care-ti plac sau nu, felul bijuteriei pe care iti place/nu-ti place s-o porti, daca esti alergic la vreun material,daca iti doresti bijuterie sau decoratiune/accesoriu vestimentar/, etc) .

  Orice informatie e utila si-l va ajuta pe partenerul tau de swap sa te cunoasca mai bine si sa realizeze astfel ceva care sa-ti placa. In pachet vei pune ceea ce realizezi special pentru partenerul tau, dar mai poti pune si o ciocolata mica, sau o floare presata, sau o felicitare, posibilitatile sunt nelimitate atunci cand vrei sa faci o bucurie cuiva!

  Inscrierile la swap se fac pana in data de 4 noiembrie. In data de 5 noiembrie vor fi adunate toate informatiile si vor fi stabilite perechile. Fiecare dintre dvs. va primi toate datele partenerului de swap prin email in data de 7 Noiembrie.

  Pentru ca totul sa aiba un si mai mare aer de sarbatoare si de surpriza, partenerul fiecaruia va ramane secret!

  Data limita de expediere a coletelor este 14 decembrie si avem rugamintea ca dupa ce puneti coletul la posta sa ne scrieti un mail si sa ne anuntati c-ati trimis coletul iar noi, la randul nostru, vom anunta destinatarul.

  Toti cei care vor sa participe sunt rugati, asadar, sa scrie un comentariu in care sa-si exprime preferintele, apoi sa trimita un mail pe adresa contact@crafty.ro care sa contina numele dvs. intreg si adresa la care vreti sa va fie livrat cadoul. Datele dvs (nume, id, adresa, etc) nu vor fi facute
  publice. Garantam confidentialitatea lor! Dupa ce primiti cadoul, ar fi politicos sa va contactati partenerul pentru a-i confirma primirea darului si a-i multumi. Pentru aceasta puteti folosi mesageria Crafty.

  Daca va intrebati ce valoare trebuie sa aiba cadoul pe care il veti trimite, nu va putem da un raspuns exact, ci va putem spune doar atat: "Daruiti asa cum v-ar placea sa primiti!".
  Lasam la latitudinea fiecarui designer participant sa hotarasca ce si cat daruieste!

  Va doresc multa inspiratie si spor în tot ceea ce doriți sa realizati!

  Ultima modificare: on 28/10/20
 • Picturionline 5 posturi
  shopforum posts
  Picturionline on 10/11/20
  interesanta idee

Trebuie sa fi logat pentru a participa la discutii. Nu ai cont inca? Creaza unul!.

Login


Am uitat parola ×