Gestionarea sitului

• florishop 7 posturi
    shopsoldforum posts
    florishop on 25/1/23
    Buna ziua ,
    1) Cum si unde pot selectiona pe site ul acesta cand pun un produs in vanzare ca ofer in toata tara Livrare gratuita?
    2) Cum imi va plati clientul produsul dorit - cumparat? ,unde trebuie sa intru sa pun datele mele de cont?Multumesc
  • Love4felt 2 posturi
    shopsoldforum posts
    Love4felt on 28/1/23
    Buna ziua,

Nu exista sistem de plata la checkout integrat, trebuie sa iei tu legatura cu clientul si sa stabiliti, sa ii comunici detaliile pentru plata.
    Eu dupa comanda, contactez telefonic sau pe mail clientul si ii trimit asa factura, unde ii apare numarul de cont.
    • florishop 7 posturi
      shopsoldforum posts
      florishop on 30/1/23
      Ok am inteles,multumesc
  • florishop 7 posturi
    shopsoldforum posts
    florishop on 30/1/23
    Am intrat acum pe pagina dvs. ,felicitari pentru creatii foarte frumoase! ????
  • jaremifost 1 post
    forum posts
    jaremifost 1 week, 1 day ago
    Cred că a fi dezvoltator are atât avantaje, cât și dezavantaje. Nimic nu este perfect deloc. Așa că dacă vrei să te dezvolți în această direcție, mai bine citești, de exemplu, articole precum https://goit.global/ro/blog/plusurile-si-minusurile-profesiei-de-full-stack-developer/ în avans pentru a ști cu ce trebuie să lucrezi de fapt. Deși, desigur, profesia de dezvoltator are o mulțime de avantaje.

Ultima modificare: 1 week, 1 day ago

Trebuie sa fi logat pentru a participa la discutii. Nu ai cont inca? Creaza unul!.

Login

Am uitat parola ×