taxa de transport

• Mada_Craftings 32 posturi
    shopsoldbuylovedlovedforum posts
    Mada_Craftings on 16/3/12
    Mie nu mi se pare mult 7 lei pt transport si daca as gasi unul mai ieftin si bun as apela la acela. Taxa de transport tine de fiecare si de cum isi estimeaza cheltuielile in functie de cate produse vinde odata. Eu inca nu am ajuns sa depasesc suma de 7 ron platita la posta pentru un colet trimis cu ramburs iar fara ramburs ajung la jumatate.
    Eu nu pun la socoteala cheltuielile de ambalare pt ca am prieteni si rude tare dragute ce pastreaza pt mine de tot felul de plicuri, cutiute si folii cu bule de toate marimile posibile de la tot felul de obiecte. De exemplu am o colectie de cutii din carton pentru servetele si uneori mai folosesc din ele pt a trimite coletele. Daca puteti recicla si voi diverse astfel de obiecte puteti economisi banii pt ambalare sau sa scadeti din pretul transportului :)

Ultima modificare: on 16/3/12
  • Creionul0Verde 28 posturi
    shopsoldbuyrecomandatcolectielovedforum posts
    Creionul0Verde on 17/3/12
    e da..insa poate unii nu sunt asa norocosi sa aibe prieteni atat de draguti

e logic sa pui taxa de transport 7 lei daca vinzi lucrusoare ce incap intr-un pliculet...dar ce te faci daca produsul este mai mare si mai fragil si trebuie predat intr-un colet mai special..atunci cam trebuie sa dai putin mai multi banuti..

depinde de fiecare designer ce vinde in magazinul sau ;p
  • Artdecoratif 1 post
    shopsoldbuyforum posts
    Artdecoratif on 25/9/22
    Bun găsit, tuturor!
    De ce în momentul în care un client își pune comanda apare prețul produsului și prețul transportului, dar în momentul în care se trimite comanda, prețul transportului nu mai apare?!
    Ma puteți ajuta va rog?!

Mulțumesc anticipat!
  • ClauRa 1 post
    forum posts
    ClauRa on 7/1/23
    Buna,vreau sa vă întreb cum se procedează cu trimiterea produselor clienților și cu se face plata de către aceștia?Mulțumesc anticipat.
    • rox 1254 posturi
      shopsoldbuylovedforum postsadministrator
      rox on 9/1/23
      Buna ziua! Puteti trimite coletele cu Posta Romana sau o firma de curierat, cu plata in cont sau ramburs. Alegeti cele mai bune variante pentru dvs.. O zi frumoasa!

Trebuie sa fi logat pentru a participa la discutii. Nu ai cont inca? Creaza unul!.

Login

Am uitat parola ×