Buna ziua! As dori si eu sa schimb numele magazinului in Casetuta_cu_Bijuterii. Multumesc!
Schimbare nume designer si numele magazinului
-
Casetuta_cu_Bijuterii on 9/10/17
-
Oanaquilling on 23/10/17Buna ziua,
As dori sa imi schimb numele magazinului in "Creatii fel de fel by Oana".
Multumesc,-
rox on 25/10/17Buna ziua! Putem scrie legat sau cu "_" intre cuvinte. Va rugam sa ne scrieti cum doriti sa ramana.
-
-
Crochet_for_dreams on 22/11/17Buna ziua!
As dori sa schimb numele magazinului in - Crochet for dreams.
Multumesc!-
rox on 23/11/17Buna ziua! Se poate scrie legat sau cu "_" intre cuvinte. Va rugam sa ne scrieti cum doriti sa ramana :)
-
-
Crochet_for_dreams on 27/11/17Vreau sa fie cu spatiu intre cuvinte. Multumesc
Imi cer scuze ca am raspuns asa tarziu
-
Danny_Dream_Crochet on 7/5/18As dori sa modific si eu numele magazinului in - Danny Dream Crochet. Multumesc frumos!
-
rox on 7/5/18Buna ziua, Putem scrie legat sau cu "_" intre cuvinte. Va rugam sa ne scrieti cum doriti sa ramana.
-
-
EmilyBloom on 30/5/18Buna dimineata, as dori schimbarea denumirii magazinului in Emily.Bloom daca se poate cu punct intre nume, daca nu legat. Multumesc frumos
Ultima modificare: on 30/5/18 -
Sipetul_Oanei on 16/7/18Buna ziua, as dori schimbarea numelui magazinului din sipetuoanei in Sipetul Oanei. Multumesc mult.
-
Sassy_handcrafts on 28/11/20Buna ziua, as dori schimbarea numelui magazinului din csilimaci in SASSY_handcrafts. Multumesc frumos.
-
Sassy_handcrafts on 3/12/20Buna ziua!
NU stiu daca s-a modificat numele magazinului dar inca nu-mi apare cel nou. Am facut login logout dar nimic nu s-a schimbat. As dori schimbarea numelui magazinului din csilimaci in SASSY_handcrafts. Multumesc frumos.
Trebuie sa fi logat pentru a participa la discutii. Nu ai cont inca? Creaza unul!.