multumesc din suflet,uneori chiar nu am timp sa caut pe youtube
Margele si tehnici pentru tesutul cu margele
-
Ametist_shop on 27/11/15Cu placere !
Uneori trebuie sa ai si noroc sa gasesti anumite filmulete .
O zi frumoasa cu soare ! -
mariaalina on 20/12/16Buna seara si bine v-am gasit. Am si eu o întrebare si o rugăminte totodată, ma joc si eu cu mărgele in timpul liber, din pasiune, si nu am cumpărat niciodată delica sau alte mărgele miyuki. Ma puteti ajuta cu o idee? De unde as putea comanda fara sa am surprize neplăcute? Si ce ata preferați pentru cusatura in unghi drept..cubic?
-
bobite on 31/8/17hello,
sunt magazine online multe care comercializeaza margele Delica. Este important sa aiba codul, si sa nu fie extrem de ieftine (margelele Delica sunt cele mai scumpe, se mapeaza foarte bine pe orice tip de model, fiind perfect simetrice). Ca si ata, eu una folosesc:
- ata invizibila - cumparata acum ceva timp, inainte sa descopar margelitul. Am cumparat-o din magazinul de materiale din centrul vechi - bucuresti, este de fapt un nylon foaaaarte subtire si rezistent
- ata nymo, daca am in culoarea margelelor. Ex: fac o pereche de cercei, si imi dau seama ca singurul loc in care as vedea ata este la margea neagra, in rest nu se vede, voi folosi negru.
stiu ca ai postat acum ceva timp, dar daca mai esti interesata, lasa-mi un mesaj sa schimbam pareri :) mai ales pentru ca vad ca avem acelasi hobby :)
-
-
Artizme on 1/6/18Fetele care folosesc razboi de tesut pentru a face bratari, ce fel de ata folositi pentru razboi? Pentru cusutul margelelor am o ata transparenta, guta presupun (este primit si inca ma familiarizez cu tot ce tine de tehnica asta, deci scuzati ȚinculturaȚ sa zic asa). :) Din tutoriale nu imi dau seama exact ce ata foloseste pe razboi. Multumesc tare! :)
Trebuie sa fi logat pentru a participa la discutii. Nu ai cont inca? Creaza unul!.