LISTA NEAGRA

• Theia 56 posturi
    shopsoldbuyforum posts
    Theia on 22/10/20
    Din nefericire am revenit :
    Bazosu Nou Timis - a confirmat comanda, m-a lăsat să trimit coletul si apoi a anulat comanda. 18 lei tur. Să vedem retur cât mai este.
    Fără feedback sau cu feedback negativ, cereți plata in avans. Macar a transportului.

Ultima modificare: on 10/11/20
    • Theia 56 posturi
      shopsoldbuyforum posts
      Theia on 28/10/20
      Pop Gabriela bazosu nou Timis

Ultima modificare: on 10/11/20
  • Deju 1 post
    forum posts
    Deju on 29/1/21
    Buna ziua unde pot da de un nr de telefon de la shineonline? Am.comandat produse si au trimis jumate din ele
    • rox 1254 posturi
      shopsoldbuylovedforum postsadministrator
      rox on 1/2/21
      Buna ziua! Cei de la shineonline au lasat un numar de telefon de contact in Politica de plata (intrati pe un produs din magazinul lor si gasiti pe acea pagina informatiile).
  • Theia 56 posturi
    shopsoldbuyforum posts
    Theia on 16/2/21
    Colet retur -Refuza primirea - Musat Soare Andreea BV
  • Theia 56 posturi
    shopsoldbuyforum posts
    Theia on 15/10/21
    GAbriela Anghelescu Bucuresti
    • Love4felt 2 posturi
      shopsoldforum posts
      Love4felt on 13/11/21
      Buna Theia. Vad ca te-ai confruntat destul de des cu persoane neserioase. De ce nu ceri plata in avans? Eu asa procedez de fiecare data, plata facturii in cont, plata transportului la curier, cand primeste coletul. Chem curierul in momentul cand vad ca au intrat banii in cont.
  • ZumZumy 296 posturi
    shopsoldforum posts
    ZumZumy on 2/2/22
    Teleraru ribana face comanda, nu raspunde pe mail sau pe telefon 3 zile. A raspuns intr-un final si a zis ca i se pare mult, pe bune, deci faci comanda de 15 lei, iti scriu ca vrei prin posta sau curier, la care anulezi comanda. Nu se face asa ceva, de la mine are feedback negativ.
  • Clau997 2 posturi
    shopforum posts
    Clau997 on 3/9/23
    In cat timp sunt aprobate postarile?
  • rexalanii 8 posturi
    soldbuyforum posts
    rexalanii on 21/9/23
    Buna ziua, oare cati indivizi se distreaza doar adaugand in cos produsele voastre ? In cazul meu, pare sa fie o adevarata veselie. :) Ati mai intalnit acest tip de comportament ? Cu stima.

Trebuie sa fi logat pentru a participa la discutii. Nu ai cont inca? Creaza unul!.

Login

Am uitat parola ×