Sapun cu galbenele si musetel
10 LEI

Pentru moment produsul nu poate fi comandat.
Designerul este in vacanta.

Descriere

Contine:ulei saponificat de galbenele si musetel(macerat de galbenele si musetel in ulei de masline timp de 3 saptamani)masline,cocos,,ulei de catina,flori uscate de galbenele,infuzie concentrata de musetel si galbenele.Neparfumat. Un sapun extradel...
Vezi descrierea completa
Contine:ulei saponificat de galbenele si musetel(macerat de galbenele si musetel in ulei de masline timp de 3 saptamani)masline,cocos,,ulei de catina,flori uscate de galbenele,infuzie concentrata de musetel si galbenele.Neparfumat.

Un sapun extradelicat ,fara nici un fel de contraindicatii,poate fi folosit de toata lumea inclusiv pentru ten insa este in special indicat in igiena zilnica a copiilor,a persoanelor cu piele delicata si sensibila,pentru igiena intima.

Calendula oficinalis sau galbenele denumita popular,are o faima de planta buna la toate si pe buna dreptate.Inca din cele mai vechi timpuri sunt binecunoscute efectele ei vindecatoare asupra pielii.
Extractul uleios de calendula se foloseste in degeraturi,arsuri,ulcere varicoase,flebite,varice,rani care se vindeca greu,eczema ,julituri,zgarieturi,entorse,contuzii,intinderi musculare,leucoree,candidoza si trichomoniaza vaginala,acnee,iritatia de scutec.
Se foloseste si in afectiuni produse de fungi-candida,piciorul de atlet si micoze interdigitale.
Florile de galbenele contin flavonoide responsabile in cea mai mare parte de efectul antiinflamator;mai contin carotenoide ca flavoxantina,auroxantina-responsabile de culoarea galbena a florilor,acizi fenolici,triterpene,principii amare.Extractele de planta sunt folosite in cosmetica datorita continutului in saponine ,rezine,ulei esential.
Asocierea cu uleiul de musetel ii potenteaza efectele
Uleiul de musetel este un preparat cosmetic excelent pentru îngrijirea pielii . Acesta înmoaie şi catifelează pielea, ajutând la păstrarea tinereţii şi supleţii. datorită proprietăţilor sale emoliente, dezinfectante şi descongestionante, uleiul de muşeţel se poate utiliza şi pentru pielea iritată de soare sau în îngrijirea picioarelor, mai ales călcâiele care au pielea iritată şi uscată. Ajută şi la hemoroizi, furunculoză, răni purulente, ulceraţii, leucoree sau reumatism, ceaiul de muşeţel fiind cunoscut pentru calităţile sale antiseptice şi bactericide. Muşeţelul are efect sudorific, calmant, antispasmodic, dezinfectant şi antiinflamator în inflamaţii de tot felul, mai ales ale mucoaselor,în erupţii cutanate care provoacă mîncărimi sau supuraţii, precum şi în alte dermatoze. Remediu universal, muşeţelul poate fi folosit şi în cazul celulitei. Activînd circulaţia capilarelor, ajută la eliminarea toxinelor din epidermă. În urma unui tratament cu muşeţel, pielea devine mai fermă şi netedă, iar celulita dispare.

Disponibil in gramaje intre 70 si 110 grame
Costul pentru 100 de grame este de 10 lei

Informatii livrare

Produsul se livreaza din Iasi, Iasi - Romania
Taxe de transport:
  • in Romania: 8 lei
Politica de livrare | Politica de plata

Politica de livrare

Produsele se livreaza prin Posta Romana, cu plata ramburs, costurile de transport sunt cuprinse intre 8 si 10 ron in functie de greutatea coletului.

Politica de plata

Produsele se platesc in sistem ramburs la ridicarea coletului.

Designer


Contacteaza-ma | Urmareste-ma pe Crafty

Informatii produs

Adaugat
26 June 2011
Clasificare
Casa si stil de viata / Frumusete si ingrijire personala / Sapunuri
Statistici
0 0 900
×

Mesaj Nou

×

Felicitari!


Mesajul a fost trimis, utilizatorul a fost notificat pe email.

S-ar putea sa-ti placa

Login


Am uitat parola ×