Despre mine

Fiecare vis împlinit începe cu o simplă dorinţă... Dorinţa mea a fost să creez bijuterii unice, care spun o poveste.

Marea majoritate a bijuteriilor create de mine sunt unicat. Unele dintre ele sunt personalizate și executate la comandă. Prețurile sunt stabilite în funcție de complexitatea modelului şi a timpului de lucru necesar realizării bijuteriilor comandate.

Pentru a plasa o comandă, vă rog să îmi trimiteţi un mesaj cu poza produsului dorit. Dacă doriţi un produs personalizat, trimiteţi o descriere a produsului (ce să reprezinte, culorile preferate, dimensiuni, ce fel de baze doriţi să folosesc - argint 925 sau aliaj pe argintiu sau bronz).

În funcţie de materialele aflate în stoc, voi reveni cu un mesaj în care am să vă comunic dacă ceea ce vă doriţi e realizabil, în cât timp şi preţul aproximativ.

Înainte de a plasa o comandă vă rog să luaţi în calcul faptul că am nevoie de aproximativ zece zile lucrătoare pentru a executa comanda. Fiecare piesă este realizată manual şi nu pot exista două modele identice! Fiecare bijuterie este unică şi are mici diferenţe faţă de cele deja prezentate.

Când produsele comandate sunt finalizate, veţi primi poze pentru a-mi confirma dacă sunt ceea ce v-aţi dorit.

Produse favorite

Set cristal stanca opalit si perle sticla Blue at NightCercei Biscuiti Populari pentru cafeaCercei CroissantCercei Cinnamon RollsSET cercei Dovleci crem si Frunze

Magazine favorite

6 membri au marcat ca favorit acest magazin

Login


Am uitat parola ×