Despre mine

Despre dispozitivul orgonic... De ce este mai mult decat o bijuterie?

Indiferent de forma lui, un dispozitiv orgonic este un remediu si un ajutor in protectia energetica personala.

PENTRU CEI CARE AU INTRAT DEJA IN CONTACT CU UN ORGON, PROBABIL MULTE INFORMATII NU VOR FI NOI, PENTRU CEILALTI INSA, AM RUGAMINTEA SA ACORDATI CATEVA MINUTE CELOR DE MAI JOS:


Dupa modelul lui Wilhelm Reich, cel ce a pus bazele orgonomiei, si ale sotilor Croft ( ce au perfectionat ideea lui Reich) un dispozitiv orgonic trebuie sa contina cuart, cupru( conductor), diverse metale, turnate in rasina. Se pot adauga, dupa preferinta cristale si alte materiale organice ( lemn, bumbac, hartie etc.).

Reich a descoperit ca o combinatie de material organic cu material anorganic avea capacitatea de a genera ceea ce el a numit "orgonul" sau energia vietii.

Wilhelm Reich spunea ca energia orgonică poate să existe sub doua forme: fie ca “Dead orgone”(DOR) care este daunătoare fiintelor vii, fie ca “Positive Orgone”( POR) care este benefica pentru fiintele vii.
Această energie (POR) este numită in diverse traditii prana, eter, chi, ki, mana, pneuma,etc.
DOR se găseste în microunde si în radiatiile electro-magnetice (televizor,cabluri electrice, telefoane mobile, antenele de telefonie mobile, etc.), zone geopatogene si deasemeni în locuri cu un nivel ridicat de stress si poluare (orase mari, întreprinderi, etc.). DOR este ceea ce numim în general energie negativă.

Prin aplicarea presiunii aspra cristalului de cuart atunci cand rasina se intareste, se creaza o sarcina electrica, efect numit piezoelectricitate si cu ajutorul unui conductor provoaca un camp magnetic in spatiul imediat inconjurator.

Proprietăţile curative ale cristalelor au fost cunoscute din cele mai vechi timpuri. Pentru protecţie erau purtate ca amulele şi talismane. Ele au capacitatea de a mări câmpul energetic al corpului, pentru că emit vibraţii uniforme.
Cristalele depozitează şi conduc energie. Ele pot absorbi un tip de energie şi pot emite un alt tip atunci când sunt strânse, încălzite sau răcite.

Un amestec de metale, rasina, cristale de cuart de cea mai buna calitate, mai multe tipuri de cristale si minerale ce au prin natura lor putere de transformare benefica si protectie, creaza o matrice orgonica ce:
-atenuează efectele negative ale radiatiilor electro-magnetice (calculator,TV, telefon mobil, retele electrice, etc.);
- purifică mediul la nivel subtil, energetic;
- accelerează procesele de vindecare la toate nivelurile fiintei: fizic, emotional si mental;
- crează stare de echilibru si armonie interioară;
-reduce perioada necesară somnului;
- are efect de protectie împotriva transmisiilor psiho-mentale negative (deochi, atacuri psi, etc.)
- favorizează considerabil stările de interiorizare si meditatie;
- ajută la buna dezvoltare a plantelor.

Energia dispozitivului orgonic se poate masura, si exista experimente in acest sens, insa nu cu ajutorul tehnicilor conventionale, nefiind vorba aici de masa , greutate etc.
Fotografia Kirlian este capabila sa masoare energiile subtile, implicit energia orgonului, prin modificarile produse asupra aurei umane de prezenta acestuia. Insasi energia orgonului poate fi fotografiata prin aceasta metoda evidentiindu-se in jurul acestuia un imens clopot auric de culoare albastra ce inconjoara dispozitivul.
PENTRU CA UNII ORGONI AU PARTIAL CRISTALE ASEMANATOARE, IATA CATEVA INFORMATII DESPRE CRISTALELE DIN ORGONII PREZENTATI, DIN CRISTALOTERAPIA PSIHOCAUZALA:

CUARTUL TRANSPARENT pune in miscare energia, o directioneaza si o focalizeaza. Este folosit in etapa initiala in cristaloterapia practica.
El insumeaza intreg spectru cromatic, este echilibrat yin/yang, asigura un somn linistit, amplifica aptitudinile parapsihice, aduce noroc, sansa, faciliteaza evolutia favorabila a evenimentelor.
Elimina oscilatiile de temperament si instabilitatea emotionala, modeleaza si eleveaza sensibilitatea cand este excesiva, dar si o amplifica si o rafineaza cand este deficitara.
Favorizeaza exprimarea clara si convingatoare.
Echilibreaza activitatea cerebrala.
Are o actiune completa asupra sangelui, incluzand seria rosie( recomandat in anemii), cea alba(util in leucemii, in infectii) si trombocitele( cuartul actioneaza si asupra peretilor vasculari, faciliteaza vindecarea ranilor).
Regleaza activitatea cardiaca, circulatia sangelui si a limfei. Este util pentru reducerea tesutului adipos si a excesului ponderal.AMETISTUL este cristalul care ne readuce aminte evenimentele trecute si ne ajuta sa intelegem unde am gresit. Este lipsit de efecte adverse si are o actiune tamaduitoare generala, vitalizanta, antalgica.
Curata,restructureaza, echilibreaza trupul, minea si spiritul.
Are o putere de vindecare atat de ampla , ca poate candida pentru rolul de panaceu, demonstrand rolul decisiv al mentalizarii pozitive in procesul curativ( puterea gandului poate invinge obstacole si vindeca suferintele.
Ametistul isi exercita influenta asadar, asupra centrului mental de comanda, echilibrand activitatea cerebrala , amelioreaza durerile de cap si sinuzita frontala.
Elimina insomnia si cosmarurile, favorizeaza un somn linistit si odihnitor, aducand vise placute, tamaduitoare sau chiar profetice. De fapt regleaza somnul deoarece previne si dormitul excesiv.
Eleveaza constiinta, o pune in contact cu energii luminoase, o ridica deasupra rezonantelor degradante si a trairilor inferioare, a emotiilor si gandurilor injositoare, fie ele de foc( tot ce inseamna violenta si agresiune), de apa( suparare, probleme sentimentale) sau de aer( frica, nesiguranta, nervozitate, oscilatii temperamentale).
Alina, aduce calm si pace, elimina orice tensiuni, dureri sau traume ( emotionale dar si fizice). Faciliteaza scaderea ponderala, fiind in acelasi timp util in eliminarea dependentelor.
Ametistul adduce iubirea pura si inobilata. Desi a fost considerat o piatra a castitatii, nu adduce celibat :) , ci dimpotriva sporeste charisma( dinamizarea celui de-al treilea ochi induce o fascinatie irezistibila). Ametistul aduce insa un magnetsm charismatic, nu senzual.
Aduce prosperitate si success in afaceri ( dar numai daca banilor rezultati li se da o utilizare benefica).
La nivel fizic, purtarea lui poate influenta remedierea afectiunilor deramatologic ( cosuri, pete, descuamari, piele aspra).SHUNGITUL este o roca deosebita, cu o structura amorfica, ce se caracterizeaza printr-o capacitate de reactie foarte ridicata in procesele termice, prin proprietati ridicate catalitice, fiind un bun conducator de electricitate si avand o buna rezistenta chimica.
Shungitul contine aproape toate elementele din Tabelul lui Medeleev insa structura shungitului este neobisnuita, datorita continutului natural de fullerene.
Fullerenele sunt o forma deosebita a carbonului, care in 1985 a fost descoperita in laboratoarele stiintifice in incercarea de a cerceta procesele care au loc in spatiul Cosmic, iar mai tirziu in 1996 aceasta descoperire primeste premiul Nobel pentru Chimie.
Singura materie care contine fullerene in stare naturala pe Terra este mineralul shungit. Continutul de fullerene al shungitului duce la ipototeza provenientei extraterestra a mineralului deoarece aceleasi fullerene au mai fost descoperite doar in meteoriti.
Se pare ca din proprietatile fullerenelor izvorasc proprietatile tamaduitoare ale shungitului.
De fapt, shungitul este SINGURUL mineral care contine fullerene. Anterior, erau cunoscute doar 6 forme cristaline ale carbonului: doua feluri de grafit, doua feluri de diamant, chaoit si carbon(VI).
Fullerenele sunt o forma nou descoperita, speciala de carbon. Structura moleculara a fullerenelor seamana cu o sfera. Cum au ajuns fullerenele in Shungit nu se stie. Este un mister, ca si originea Shungitului. Insa existenta lor a fost descoperita si dovedita stiintific.
Expertii au toate motivele sa creada ca Shungitul a dat nastere vietii intrucat structura sa naturala si compozitia sunt apropiate de fermentii celulei vii.
Roca este un compozit, matrita caruia formeaza carbonul.
Iata caracteristicile principale ale acestei roci: este activa din punctul de vedere al absorbtiei fata de celulele bactericide, de saprofitele patogene; particulele de shungit, indiferent de dimensiunea lor, au proprietati bipolare (ca urmare a acestui lucru se vorbeste foarte mult despre capacitatea acestei roci de a se combina cu toate substantele); are proprietati bactericide.
Varsta carbonului in Shungit este apreciata la aproximativ 2,5 miliarde de ani, iar originea sa este intens discutata.
Meteorit rezultat din explozia planetei Phaeton si aruncat pe Pamant, roca sedimentara de origine marina precambriana sau mineral cu vadite proprietati vulcanice – toate raman in faza de prezumtie, niciuna dintre ele nefiind confirmata oficial.
Prin interactiunea cu oranismul uman, shungitul elimina tot ceea ce este inutil si nociv acestuia, restabilind echilibrul energetic.


Cuoarea CUARTLUI ROZ este atribuita Mn si Ti.
El este util celui care inlantuit de amintiri dureroase, temator si sovaielnic, se straduieste sa-si compenseze nesiguranta si ezitarile adoptand o atitudine amabila, sperand sa-si incropeasca astfel o iluzie de stabilitate si incredere.
Sub imboldul cuartului roz omul se indreapta spre interior, invatand sa se inteleaga si sa se cunoasca pe el insusi. Intelege ca este dreptul lui fundamental sa fie iubit( si, la randu-i sa iubeasca) pentru ceea ce este el, in puritatea sa originala, pentru valoarea sa aparte, irepetabila. Redescopernidu-se in iubirea de sine, isi trezeste sufletul si constiinta de sine.
Daca te autoevaluezi in functie de aprecierea si afectiunea celor din jur, cuartul roz o sa-ti fie de ajutor. O sa intelegi ca in interior este esenta, ca nu esti vinovat si nu ai nici o datorie fata de nimeni ci doar fata de tine insuti pentru a deveni ceea ce ai fost destinat sa fi.
Numai un om puteric poate iubi. Un om slab nu face decat sa-si caute o carja pentru nevolnicia sa, sa se ataseze, sa se sprijine de altcineva. Numai un om bogat poate darui- belsugul este insa interior, este implinirea inimii, debordand de forta si fericire.
Cuartul roz, realizeaza un proces de focalizare a energiilor, nivelul pe care actioneaza corelandu-se cu nuanta cromatica- rozul dragostei.
Cristalul faciliteaza patrunderea la nivel afectiv, redescoperirea, explorarea, intelegerea acestui plan; ne ajuta sa comunicam cu sentimentele noastre, sa le acceptam; sa percepem resortul durerilor- sunt tot ale noastre, sunt parti din noi, care nu trebuiesc negate- ar insemna sa ne dusmanim pe noi insine, sa ne respingem suferinta si, astfel, sa nu fim niciodata capabili sa o depasim.
Ne reamprieteneste cu propriul suflet.
Cristalul inlatura barierele care separa oamenii, aducandu-i la unison prin intuirea unui limbaj dincolo de cuvinte.
Lucrurile se aseaza in fagasul lor, apar solutii penru situatii aparent fara iesire, unde contradictiile pareau ireconciliabile( "problemele" sunt generate de minea noastra, de incapacitatea noasta-actuala- de a trai intru totul existenta ca atare.
Cristalul inlatura frica, induce senzatia de acasa, de mediu familial protector, unde nimeni si nimic nu ne poate atinge siguranta afectiva.
Este probabil cel mai eficient crisal in vindecarea trumelor emotionale si de regula primul indicat.
El echilibreaza polar( yin/yang) structura energetica.
Aduce pace si fericire in cadrul cuplurilor.
Multe dintre actiunile cuartului roz se datoreaza echilibrarii centrului afectiv. El detensioneaza si relaxeaza, fluidizeaza rigiditatea sentimentala, aduce acceptarea , toleranta matura si ingaduinta nascuta din intelegere, prin care individul isi depaseste fluctuatiile si izbucnirile emotionale pentru a ajunge in miezul cunoasterii.
Cuartul roz disperseaza mintea de vanitate si infumurare, intrucat conectarea la izvorul launtric al puterii si al inspiratiei benefice face inutile tentativele de a gasi in afara confirmarea.
Oamenii cauta in in adanc sau spre inalt, in ei ori in ceilalti, ceea ce este pretutindeni, inauntru ori afara, in sus sau in jos, constituind chiar substanta din care este alcatuita aceasta lume. Este iubirea, care se revarsa din crestetul vazduhului si inconjoara pulsatia vietii intr-un suvoi de emotie, batand in valuiri peste puntea binecuvantarii, in pacea interioara.
Forta care o insufla cuartul roz este utila in cazuri de extenuare fizica si psihica, de apatie , de oboseala cronica, de slabiciune.
Este recomandat celor care au in permanenta senzatia de frig, celor care racesc usor. Eliminand resentimentele si durerile, cuartul roz este recomandat in prevenirea sau chiar tratamentul formelor incipiente de cancer( inclusiv leucemie).

AVENTURINUL este remarcabil, intre cristalele vindecatoare, prin variabilitatea si diversitatea compozitiei sale chimice.
Are o actiune vindecatoare generala, deschizand puntea dintre vointa -actiune si sentimente-trairi. Armonizand aceste aspecte, inlatura contradictiile interioare generatoare de tensiuni si echilibreaza polar(yin/yang).
Domoleste nerabdarea, teama, oscilatiile temperamentale, instabilitatea emotionala, temerile subconstiente- de aceea este recomandat in bolile psihosomatice.
Este recomandat de asemenea in alergii si afectiuni dermatologice(care sunt de fapt expresia intolerantei fata de anumite aspecte, pe care mai toti ceilalti le accepta, le tolereaza).CORALUL reprezinta scheletul calcaros al unor animale marine care formeaza polipi coloniali.
Organismul propriu-zis (coralul) traieste in marile tropicale.Coralul este mai mult o fiinta vie decat un mineral.
La nivel subtil dinamizeaza si fluidizeaza energiile afective, mai ales exprimarea lor la nivel social, de grup: pentru ca un coral sa se formeze si sa traiasca, indivizii care-l alcatuiesc trebuie sa fie uniti, sa se iubeasca, formand un singur trup.
Cel care il poarta devine agreabil celorlalti, transformandu-se intr-un centru care polarizeaza atentia celor din jur, incat nimeni nu mai doreste sa ii faca vreun rau. Continand esenta vietii, protejeaza fiintele vii: insufla vitalitate si regenereaza.TURMALINA este singurul din toate mineralele de pe pamant ce poarta in sine sarcina incarcata permanenta, fapt pentru care este denumita magnet cristalin. Contine potasiu, calciu, magneziu fier, siliciu etc.
In total sunt peste 26 de microelemente din tabelul lui Mendeleev.
Ea creaza un camp magnetic slab, emana raze infrarosii de unda lunga( FRAI) si anioni( ioni incarcati negativ) ce au urmatoarele efecte: maresc metabolismul cellular, imunatatind schimbul de substante; imbunatatesc circulatia sangvina locala; restabilesc functia sistemului limfatic si a sistemului endocrin; contribuie la mentinerea echilibrului sistemului nervos vegetatvi; asigura energia vitala pentru organism.
In cristaloterapia practica, turmalinele sunt folosite in etapa finala permanentizand aspiratiile elevate, individul devenind puternic si stabil in orientarea lui benefica, fiind capabil sa-I sprijine si pe altii, sa le daruiasca si altora forta si sustinerea lui.


LAPISUL LAZULI are culoarea albastra, polaritate yin, planeta guvernatoare Venus, actioneaza asupra centrului 6, centrul eterului, confera purtatorului lui: bucurie, iubire, protectie, curaj.
In cadrul spectrului cromatic, albastrul este polul frigului fiind util in tratarea bolilor caracterizate prin caldura ( elimina febra, senzatia de caldura, arsura, durere antiinflamatoare). Albastrul face ca energia cristalului sa fie dirijata mai ales catre nivelul exprimarii de sine si al creativitatii, dar si, in general spre planul mental.
Lazulitul le este necesar celor care intr-o relatie nu fac decat sa pretinda, considerand ca au numai drepturi. El are o structura asemanatoare cu a sodalitului insa influenta lor subtila este diferita.
Este indicat totodata celor care si-au uitat "adevarata identitate", devenind o colectie de reminescente despre relatiile pe care le-a avut. Individul traieste in amintirea acestor trecute interactiuni: pe cine a cunoscut, cu cine a vorbit, cum a impresionat pe nu stiu cine, etc. Sub actiunea lazuritului, atasamentul imatur fata de reminescentele idealizate ale interactiunilor ,de altadata, cu exteriorul este sublimat in sponaneitatea detasarii intelepte de orice obiect exterior, apreciindu-i insa frumusetea, utilitatea, semnificatia si rostul.
Cristalul trezeste simturile si limpezeste mintea, dinamizeaza atentia, aduce calm, multumire si impacare, favorizeaza interiorizarea si meditatia, accesul la invataturile sacre, cunoasterea intuitiva.
Lazuritul a fost considerat din totdeauna o piatra a " capetelor incoronate", asadar a fiintelor aflate in varful ierarhiilor, dar ajunse acolo gratie distinctiei, intelepciunii si aspiratiilor elevate( iar nu contrariilor acestora, asa cum este, cel mai adesea, cazul in vremurile noastre).TURCOAZA este una din cele mai importante pietre vindecatoare, intrucat regenereaza intregul ansamblu( psihoemotional, energetic si fizic). Protejeaza de energiile negative si de agresiunile subtile si fizice: magie neagra, deochi, farmece, boli in general, violenta, accidente.
Aduce veselie si buna dispozitie, este frumoasa, chiar daca nu extrem de elevata, asemeni unei femei care te umple de placere chiar daca nu este cea mai erudita sau rafinata persoana :).
Te face sa fi tu insuti, sa te relaxezi, sa savurezi viata. Impregneaza aura cu energii benefice. Este benefica aparatului respirator si in inflamatiile articulare. mobilizeaza individul, amplificandu-i luciditatea, focalizandu0i atentia si indemnandu-l sa se adune si sa se defineasca.
JASPUL este o varietate de calcedonie opaca si simbolizeaza transpunera in fapte,materializarea intentiilor si aspiratiilor.
Are polaritare yin, actioneaza aspra primilor doi centrii energetici, regleaza sistemul endocrin si secretiile hormonale. Are o actiune buna asupra plamanilor.
Datorita culorii, jaspul are rezonanta aparte cu energiile pamantului. Aceasta poate imprima o tenta grosiera actiunii sale, mai ales daca se exercita asupra unei structuri impure. De aceea este posibil ca pentru inceput el sa rascoleasca, generand un amestec de senzatii si emotii neplacute, amintiri fata de persoane fata de care exista o aversiune inexplicabila, nemotivata de ceva obiectiv.
Sublimarea este natura tamaduirii. Cristalele isi exercita actiunea vindecatoare favorizand preschimbarea pornirilor negative in atitudini constructive.AMAZONITUL desprinde individul de rigiditatea sabloanelor, il decongestioneaza de principii si reguli si il relaxeaza ajutandu-l sa-si recapete naturaletea.
Este util pentru cel inversunat, caruia mania si incrancenarea ii limiteaza gandirea si perspectiva si in acelasi timp pentru cel deznadajduit ajutandu-l sa se ragaseasca, sa-si recapete puterea si stapanirea de sine, sa lupte si sa razbeasca.
Tuturor le insufla din nou bucuria vietii, deschiderea catre nou, elanul si spontaneitatea unor copii in a se avanta spre necuprins.
Cristalul aduce noroc, crescandu-i sansele de reusita oricui se avanta intr-o actiune riscanta. In partcular, aduce succes financiar, mai ales cand este vorba de speculatii indraznete: jocuri de noroc, speculatii bursiere, afaceri si investitii in domenii inovatoare.OCHI DE TIGRU este cristalul care aduce ordine in haos- zamisleste armonia,impregnand cu ea intreaga structura, inclusiv emotiile si gandurile, confera mintii claritate, concentrare si directionare coerenta.
Ajuta individul blocat in propria imaginatie sa-si cunoasca semenii si sa-i accepte asa cum sunt cu adevarat.
Aduce stabilitate, ancoreaza in realitatea concreta, faciliteaza manifestarea in planul fizic-confera intelepciune practica si iscusinta pragmatica.
Insufla fermitate( este folositor pentru oase si articulatii). Fiind guvernat de Soare este cald, emisiv, masculin, ajutandu-i pe cei suferinzi, bolnavi sau slabiti. Elimina rezidurile si toxinele din sange.


AGATUL simbolizeaza ideea de ocrotire, fiindu-i caracteristica dispunerea silicei in straturi fine, sugerand bariere de securitate amplasate succesiv in calea agresorilor. In acest sens este expresiv efectul benefic asupra tumorilor epiteliale- ce reprezinta reactii adverse fata de un prezumtiv agresor( tumora epiteliala rezulta prin formarea, intr-o anumita zona, a prea multe straturi de celule, ca pentru a bara mai eficient- de fapt prea eficient!- accesul factorilor exteriori( initial de natura psihoemotionala).
Apararea prin izolare se realizeaza pe trei niveluri:
-mental -emotional: asimilarea unor ganduri si trairi inalte;
-eteric: prin preluarea unor frecvente elevate in aura, agatul fereste de energii malefice, de posesiune si de agresiuni subtile, inclusiv de atacurile prin magie neagra;
-fizic: prin epitelii: fie pielea la exterior( este recomandat in afectiunile dermatologice), fie mucoasele digestiva, respiratorie si uro-genitala- la interior.
Structura criptocristalina , stratificata si, adesea, multicolora a agatului evoca starea de maxima diferentiere a materiei( prin contrast cu o structura cristalina perfecta in care intregul cristal constituie o singura molecula, evocand ideea de unicitate si desavarsire). De aceea el are o afinitate particulara pentru universul fizic, instinctul apararii de agresori tine tocmai de nivelul bazal.
Agatele albe cu striatii verzui, imbina rezonanta elevata a culorii albe, purificatoare pentru psihic, cu efectul purificator si regenator al verdelui. Ele actioneaza la nivel neuro-psihic, eliminand oboseala si depresia, insufland siguranta si incredere in sine si la nivel umoral, regland functiile metabolice( actionand asupra ficatului si pancreasului sunt utile atat in hipercolesterolemii cat si in hiper/ hipoglicemii). La femei previne sterilitatea.


SODALITUL, se confunda adesea cu lazuritul insa el are o urma alba si ii lipsesc punctele aurii de pirita ale acestuia din urma. Culoarea lazuritului ne aduce aminte de albastru de Voronet pe cand a sodalitului , de profunzimea cerului :)
Cristalul este util pentru cei cu mintile vascoase si intepenite, aducand claritate si discernamant. Actiunea lui vizeaza mai ales centru mental de comanda si, implicit zona capului.
Este util pentru cel cu mintea tulbure, ce traieste discrepanta dintre ceea ce se asteapta ( considera ca merita) sa primeasca si ceea ce i se ofera in exterior.
El ba se fereste indarjit sa construiasca o relatie concreta, ramanand blocat in faza idealista a naivitatii incipiente, de teama sa nu fie ranit si dezamagit, ba se azvarle cu capul inainte intr-o relatie, pierzandu-si vointa si aspiratiile, confundandu-si identitatea cu a celuilalt sau poate renunta cu totul daca i se pare ca acesta nu se ridica la inaltimea pretentiilor sale iluzorii.
Sub actiunea cristalului tot acest idealism imatur poate fi sublimat si din namolul confuziei se ridica roua discernamantului si extremele sunt depasite.ACVAMARINUL este cel mai folositor, pentru cei care supracompenseaza incertitudinea launtrica,printr-o atitudine voluntara , in forta!
Este foarte util si pentru cei la care aceasta abordare nu este evidenta, pentru cei care au nevoie de mai multa perseverenta si tenacitate, pentru cei influentabili, care se lasa usor deturnati de opinii exterioare.
Acvamarinul starneste o adanca nevoie de cunoastere, conferind puritatea, deschidera interioara si receptivitatea elevata care permit intelegerea superioara a lumii. Sporeste capacitatea de exprimare, conferind claritate si originalitate.
El este ascociat cu marea si cu apa in general fiind util calatorilor pe mare, celor care calatoresc deasupra marii cu avionul, etcPentru informatii suplimentare despre orgon puteti accesa:
en.wikipedia.org/wiki/Orgone
dispozitive-orgonice.ro/pages/Dispozitive-Orgonice.html
www.orgoneenergy.org/

Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi plina de ...lumina!
Cu drag,
Laurrora

Magazine favorite

4 membri au marcat ca favorit acest magazin

Login


Am uitat parola ×