Suporturi de bijuterii “homemade”

Ideea acestui post mi-a venit ieri in timp ce sapam Internetul dupa idei de suporturi funky de bijuterii.  Saptamana aceasta imi propusesem sa imi fac niste display-uri de coliere simple din carton gros pe care sa le imbrac in catifea sau material. Ma gandeam la ceva pe sistemul ramelor foto: o placa cu santulet lateral pentru a tine colierul si un sprijin in spate care sa sustina placa. Nu am renuntat la idee, dar am gasit o multime de alte idei practice si foarte dragute. Ca sa nu spun ca sunt si cu un buget foarte mic si destul de ingenioase ca sa atraga ochii si admiratia. Sa le luam pe rand.

Cel mai si cel mai si cel mai tare m-a impresionat prin simplitatea ideii si efectul de maxim impact display-ul de bijuterii facut dintr-o… umbrela. Stai. Cum? Umbrela? DA! O umbrela “dezbracata” de material, proptita in orice fel de suport. De spite se pot agata: cercei, coliere, bratari, cordelute, orice va trece prin cap. Nu ocupa loc la transport (doar se inchide, nu?) si ofera mult loc de expus. E un display rotativ si poate cel mai important… nu ocupa loc pe masa.

Am gasit o singura poza cu o umbrela din aceasta dupa ce am cautat foarte foarte mult.

Me behind the "Naked Umbrella" jewelry display

Tot aici am gasit si alte idei faine de bijuterii si de display-uri. Cutia  de carton/dulap m-a atras in mod deosebit.
Just an ordinary cardboard box? Or perfect earring display? (2 of 2)
Spor la browse-uit Flickr-ul ei, idei si bijuterii minunate!

Vara aceasta am fost la un targ la Mamaia impreuna cu Oana aka Giginele si pentru ca nu carasem dupa mine toata angaralele, ne-am apucat sa facem display-uri pentru cercei. Cum? Simplu! Rama facuta din stinghii de lemn si plasa de poliester mai tare. Le-am luat de la un magazin de hobby (gen Praktiker, Obi).  Rezultatele le vedeti in poza. Pretul… undeva pe la 15 ron ambele rame.

Tot la Mamaia, dar anul trecut, am vazut o idee si mai la indemana. Rama de tantari de la geamurile termopan? O dam jos asa cum e, atarnam in ea cerceii si… Voila! Display. Grija la vant, totusi… e foarte usoara!

Aveti nevoie de un display de bratari? Luati o revista mai fitoasa si o rasuciti pana devine un tub. Metoda buna pentru bratarile gen cuff.

O alta idee practica si usor de realizat, de efect maxim am vazut la Veronica si Stefan Varga aka FBRonnie si Camell Wireworks . Tutorialul il gasiti aici.

 

Dupa ce am sapat si sapat si sapat am decis ca voi face acest suport de coliere. Este usor de realizat si arata minunat. Simplu si de efect. Cam cum imi place mie.

Iar fiicei mele am de gand sa ii fac asa ceva pentru milioanele de agrafe care stau imprastiate prin toata camera ei.

Tot din categoria: “o voi face” este si acest display chic.

In speranta ca va vor fi de folos aceste idei asa cum mi-au fost si mie si cu promisiunea ca voi reveni si cu alte idei, va doresc spor la creat… display-uri!

AdyAnkh

4 Comments

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

  1. fbronnie says:

    Foarte tare articolul. Multumim de info, Ady. Deja mi-ai dat cateva idei. Ca tot am nevoie de ceva display-uri pentru coliere.

  2. AdyAnkh says: (Author)

    Da, si eu :P Ma bucur ca iti e de folos

  3. Multumesc si eu, nu mi-a trecut prin minte ca se poate face si din carton suportul de coliere…chiar ieri treceam pe langa o bijuterie si erau expuse frumos colierele pe suporturi albe…si ma uitam cu dor…la suport nu la coliere evident :) )

  4. Amy says:

    Multumesc mult ptr idei! Articolul tau mi-a fost de mare ajutor

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!