Nemuritoarea brosa

BROSA = Bijuterie prevazuta cu un ac pentru a putea fi fixata la o haina.

Brosa este elementul care confera mereu unei femei o aura eleganta si pretioasa. Astfel brosa a rezistat din cele mai vechi timpuri si pana in zilele noastre, fiindu-i conferita aceeasi atentie din partea femeilor.

Brosa si cercei – mayaart

O brosa poate sa puna in valoare reverul unui taior clasic sau mai poate fi agatata pe umarul unei rochii de seara sau pe esarfa de matase si mai nou poate fi agatata de un tricou sau un pulover aducand stralucire unei tinute banale.

O brosa iti poate transforma stilul in orice ocazie, acest accesoriu nu face decat sa impuna eleganta caracteristica anilor ’50.

Este adevarat ca trebuie sa stii unde sa o prinzi si cum sa o asortezi, insa odata ce a inceput sa iti placa sa o porti, efectul este unul garantat.

Brosa “Multicolor” – Alina Zaharia

Brosele sunt unice prin faptul ca transmit anumite mesaje despre si din partea persoanelor care le poarta. De exemplu, o brosa in forma de floare reprezinta iubire si bucurie, transmite celor din jur mesajul ca proprietara brosei este o femeie fericita.

Floare – cata_june

O brosa va poate ajuta sa corectati orice defect de pe o bluza sau o rochie. Prindeti brosa in locul defectului si dati rochiei o noua viata.

Libelula-din matase naturala – TextileArt

O combinatie de brose de diferite culori si marimi poate schimba, in totalitate, imaginea plictisitoare a unei genti negre.

Procesul de alegere a unei brose originale si unice poate fi anevoios asadar, nu va grabiti, tineti cont de tinutele pe care le aveti deja in garderoba, de mesajele pe care doriti sa le transmiteti si nu in ultimul rand de ceea ce va spune…  cel de-al saptelea simt. Totusi, nu ezitati sa experimentati. Doar asa veti atinge perfectiunea in tinutele purtate.

Maria Herdean (Mayaart)

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!