Revista Atelierul numar de iarna: 105 detalii handmade pentru un Craciun chic!

Pentru al treilea an la rand, ne bucuram sa putem sa va prezentam editia speciala de Craciun a Revistei Atelierul in format PDF.

Am adunat cele mai chic si inedite tutoriale pentru calendare advent, etichete pentru cadouri, tablouri, ilustratii si ornamente. Va invitam sa descoperiti 105 de idei frumoase, atent selectate de noi, pentru a va inspira.

Fie ca alegeti sa preluati aceste idei asa cum sunt prezentate sau poate alegeti sa le personalizati, speram ca ele sa va inspire sa creati cele mai chic si originale decoratiuni pentru bradul de Craciun si pentru casa voastra, cele mai admirate ambalaje sau cele mai inedite cadouri.

Untitled-2

Noi, Revista Atelierul credem cu tarie in puterea si farmecul lucrurilor create de mana. Transmit caldura si frumusete, si de aceea credem ca fiecare persoana trebuie sa incerce, macar o data, sa creeze ceva cu drag. Nu trebuie sa fie perfect, ci doar sa transmita bucurie – doar acesta este motto-ul handmade, nu? Prin urmare, ideile atent selectate pe care le veti descoperi in paginile acestei editii speciale sunt usor de urmat, nu necesita unelte speciale si sunt la-ndemana tuturor, pentru a adauga inca un pic de magie frumoaselor sarbatori de iarna.

Iar ca bonus, a finalul PDF-ului veti gasi o felicitare creata special de noi pentru voi cititorii nostri dragi.

Rasfoiti revista cu drag si lasati-va inspirati!

Revista Atelierul este un proiect al Asociatiei Atelierul de Creatie.

 

Sursa: Comunicat de presa Revista Atelierul

www.revista-atelierul.ro

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!