Imi place sa creez pentru cei din jurul meu – Iscariotteh Handmade

Cea care sparge gheata la articolele noastre este Iscariotteh sau Elena-Greta Apostol.
Suntem curiosi si vrem sa aflam ce e dincolo de blogul frumos aranjat al domnisoarei de mai sus. Am asaltat-o cu intrebari si asa am aflat ca talentul se mosteneste in cazul ei. Ea a primit ”zestre” materialele ramase de la bunica, o croitoreasa pasionata de culori blande, bulinute si motive florarele.

Asa ca a inceput acum 3 ani cu materiale de la bunica  si a mai adunat ceva margelute , cristale si nasturei si a inceput sa ”fabrice” primele chestii pentru un eveniment organizat de comunitatea bloggerilor de moda din Romania. Se vede in prima poza ”inceputul” designerului nostru.

Pentru a ajunge la ”senzatia” pe care o da cea de-a doua poza, s-a aventurat si in lucru cu alte materiale, a ascultat sugestiile apropiatilor, propunerile clientilor si a invatat de la colegii de breasla.

Si a adus multe imbunatatiri pozei : ”Este foarte importanta poza, e cea care transmite cele mai multe lucruri despre tine si despre produsul tau, astfel posibilul client isi poate da seama daca acel produs i se potriveste, daca se regaseste in acea imagine si daca il va achizitiona in cele din urma.”

La final am conturat repede un mini-interviu:

Cea mai mare satisfactie de cand faci handmade:

Sa vad o persoana purtand un accesoriu facut de mine, ma cuprinde asa un entuziasm si ochii imi stralucesc de incantare, cred ca e cea mai multumitoare senzatie!

O situatie ciudata din experienta ta de creator de accesorii:

Mi-a fost refuzata la un moment dat participarea la un targ pe motiv ca as fi avut produse la preturi prea accesibile :) )

Un instrument drag cu care lucrezi:

Multa vreme am folosit un patent de-al tatei (care acum este al meu bineinteles),  iar acum, tot pe acesta il folosesc, m-am obisnuit, si parca fara el nu m-as putea descurca la fel.

Cateva cuvinte de incurajare pentru cei care sunt la inceput in ale handmade-ului:

Daca nu primesti un raspuns imediat, te poti simti descurajat, dar trebuie doar sa fie perseverenti si sa aiba curajul sa vada si mai departe de aceasta perioada de adaptare sa ii zicem.

3 lucruri care-ti plac in viata de zi cu zi:

Imi place sa creez pentru cei din jurul meu.
Imi place sa privesc si sa visez.
Imi place sa invat si sa ma inspir.

Incheiem acest articol cu fraza cea mai draguta din interviu!

Am incercat sa vad de ce au nevoie acesti oameni pentru a-si face ziua mai zambitoare :)

Greenscarf

3 Comments

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

Trackbacks for this post

  1. Interviu Crafty « Iscariotteh's Blog
  2. Interviu Crafty « Iscariottehandmade's Blog
  3. RFB » Interviu Crafty

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!