Iubiti-va mainile

Nu glumesc deloc spundu-va ca trebuie sa ne iubim mainile si sa le ingrijim, pornind de la aceasta idee aduc un adevarat „elogiu” mainilor si manusilor.

Daca mainile noastre au fost inzestrate cu „harul divin al creatiei”, atunci suntem datori sa aratam lumii ce reusim sa facem cu ele si cu mintea noastra.

Pentru a ne pune in practica ideile, mainile trebuie sa ne asculte si sa realizeze tot ceea ce ne imaginam. De aceea trebuie sa ne protejam mainile de soare, ploaie, vant si mai ales de ger.
Pentru toate acestea eu realizez „cu mainile mele”, MANUSI .

Manusi – heramariana

Manusile de pe vremea bunicilor si strabunicilor noastre au diferite forme iar eu , ajutata de fiica mea Maria Hera- designer vestimentar, cu licenta in domeniu, realizez noi si noi forme de manusi.
Manusile pot fi: groase de lana sau mohair, cu un deget sau cu cinci; pot fi de bumbac cu sau fara degete; ar mai putea  fi elastice lungi sau scurte, dupa preferinta si dupa forma mainilor.

Manusile fara degete, la moda acum, au rostul de a lasa libere degetele care canta la chitara, poarta inele, mangaie sau pur si simplu composteaza biletul in tramvai, apoi rasfoiesc elegant o revista…

Manusi fara degete “Happy Gloves 2″ – ella36

Manusile lungi, cu sau fara degete, dau o nota de eleganta ascunzand totodata ceea ce nu am dori sa se vada, ele pot fi elastice si cu un model vertical, dand astfel o iluzie de subtiime acolo unde ar fi cazul; sau pot fi bufante, usor aparent neglijent lasate sa alunece, dand o „nota de sic” purtatoarei, de regula tanara.

Manusi bufante – ciresecolorate

Cele mai des utilizate raman totusi manusile clasice care sa protejeze de frig mainile, oricat ar fi de puternice si induratoare, astfel ca am creat o varianta de manusi groase cu un deget iar varful manusii semi-detasabil, pentru a inlesni folosirea degetelor la nevoie, fara a da jos manusile.

Manusi speciale – heramariana

Era sa uit manusile mireselor ! Albe sau asortate cu tinuta de mireasa, cu evantaiul sau umbrela, manusile mireselor sunt fascinante!

Manusi White-Elehance – ThedoraCollection

Acum ca „v-am aruncat manusa”, va poftesc la cumparaturi de manusi pe Crafty!

Mariana Hera

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!