Versatilul fimo

Pentru mine fimo este o materie prima foarte feminina prin prisma faptului ca este atat de versatil. Cu el pot fi create accesorii pentru copii si adulti, pentru orice stare de spirit, pentru orice ocazie, pentru orice anotimp. Poate fi casual sau elegant, jucaus sau romantic, rustic sau vintage.

Inel aborigian – Iasminaolasz

Pentru o fetita fashionista o brosa din fimo este, cu siguranta, cadoul perfect. Daca ai nevoie de un cadou de martisor, de Paste sau de Craciun vei gasi o solutie din fimo. Iar cand vine vorba despre starile noastre de spirit, care stim toate cat de diferite pot fi, sunt sigura ca putem gasi un accesoriu pe care sa-l potrivim cu fiecare dintre ele.

Brosa pentru zile ploioase – ColorBucket

Am citit acum cateva zile pe un blog ca fimo nu se vinde, ca nu e la fel de “stralucitor” ca pietrele semipretioase. Eu am o teorie a clientului perfect pentru fiecare produs in parte – si anume ca undeva in lumea aceasta exista cate un client perfect care isi doreste exact produsul potrivit lui si ca, la un moment dat, se vor intalni. Si cum sa nu fie un produs din fimo potrivit cand din fimo poti face orice care sa se potriveasca oricui ca o manusa.

Carabusul auriu Steampunk – Camelia_handmade

Depinde doar de artist sa isi prezinte produsele potrivite clientilor perfecti – promovarea continua si diversificarea paletei de produse poate ajuta la intalnirea clientului perfect cu produsul potrivit. Diversitatea poate fi data de tipurile de accesorii (cercei, inel, colier, bratara, brosa, agrafa de par, etc.), tipul de fimo (soft, clasic, effect, lichid), tehnica folosita (mokume, filigree, raku, bargello, back filling, millefiori, faux, transfer de imagine, etc.), culoarea materialului, la care se pot adauga pictatul si lacuitul produsului final.

Campul cu maci – Cyrus

Pe mine fimo m-a convins cu siguranta, pentru ca este raspunsul pentru toate femeile din mine!

Iasminaolasz

4 Comments

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

  1. NicoletaT says:

    Pe mine fimo nu m-a convins… :b Dar m-a convins articolul tau!
    Foarte dragut, iar produsele alese cred ca il sustin perfect! :)

  2. iasminaolasz says: (Author)

    Multumesc pentru aprecieri! Poate cu aceasta ocazie ii mai dai fimo-ului o sansa :) .

  3. SemyazaAngel says:

    Super articolul si produsele alese.Fimo , cernitul ,argila si alti polimeri sunt materiale foarte versatile .M-ai facut sa imi aduc aminte ca doream sa fac niste camee .

  4. Nu folosesc fimo in conceperea bijuteriilor insa imi place ce vad.

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!