De lemn, de vara

Pe mine bijuteriile de lemn m-au dus intotdeauna cu gandul la vara, la vacanta mare sau la concediul mult visat de-a lungul anului. Dar nu trebuie neaparat sa pleci undeva departe ca sa ai motiv sa iti cumperi o bijuterie de lemn, poti sa o faci pentru sufletul tau.

 

Bratara verde olive – szabomaria

Cercei “I love colours” – iasminaolasz

Brosa din lemn-Origins – FBRonnie

Fie ca le preferi colorate (pentru fetita din tine), rustice (pentru o vacanta la munte), romantice (esti mereu indragostita), exotice (visezi la Asia sau Africa) sau jucause (tot pentru fetita din tine :) ), bijuteriile de lemn pot fi accesoriul perfect pentru o tinuta de vara, fie ca e de zi sau de seara.

Bratari lemn – Andra_Art

Si apoi, se apropie si 1 Iunie, iar daca tu ai o fetita la randul tau, ii poti face un cadou minunat alegand o bijuterie de lemn.

Colier “Stele de mare pentru fetite” – iasminaolasz

Bijuteriile de lemn sunt vesele si usoare – potrivite pentru zilele toride de vara, pentru acele zile de vacanta sau concediu la care visam tot anul si pentru toti copii – fie mici, fie mari :)

Bratara ochi de pisica si lemn – sin_style

Colier din argila polimerica si lemn – artemizadesign

Iasminaolasz

One Comment

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

  1. fbronnie says:

    Si eu ador bijuteriile din lemn. Am si confectionat cateva dar am ramas destul de dezamagita sa vad reactia clientilor (unora) “Aaaa, lemn, hmmm…”
    Lemnul e totusi un material atat de versatil si de frumos, plin de viata si poate lua aproape orice forma si culoare ne dorim, pacat ca unora nu le place. Mie mai ales imi place lemnul in culorile lui naturale si adesea in formele lui naturale. Mi-ar placea sa am un atelier cu traforaj electric si strung sa pot realiza cateva din ideile pe care le am legate de acest material.

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!