Decernarea premiului Artizanul Anului – editia a II-a

La cea de-a doua editie, concursul Artizanul Anului isi propune sa prezinte publicului larg artistii in handmade care exceleaza in ceea ce fac și pot fi un exemplu demn de urmat pentru cei care se afla la inceput de drum in domeniul produselor handmade. Fața de anul trecut cand am avut doar 20 de finaliști cu peste 90 de puncte, anul acesta am avut 49 finaliști (din cei 83 de inscriși) așa ca am ridicat puțin standardele și i-am ales ca finaliști pe creatorii care au adunat mai mult de 100 de puncte, conform criteriilor atent selectate de Revista Atelierul.

Pentru ca noi credem cu tarie ca tot ce inseamna handmade de calitate merita sarbatorit te asteptam vineri, 21 decembrie 2012, de la ora 18 la Casa lui Mos Craciun de la Bell’Agia Casa, Calea Rahovei 157D pentru a afla impreuna cine este Artizanul Anului 2012.  Evenimentul este organizat cu spirjinul Creative Arts.

Despre Revista Atelierul

Principalul proiect al Asociației Atelierul de Creație este Revista Atelierul – prima revista de handmade din Romania – care a aparut atat online, cat și in format tiparit. Revista Atelierul a aparut din nevoia de a promova tot ceea ce inseamna handmade de calitate, de a aduna la un loc lucruri handmade nascocite de minti creative si maini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend si interviurilor cu artistii handmade pe care ii admira.

Ne-am propus sa sustinem si sa raspandim tot ceea ce inseamna stil de viata sanatos, ecologic, reciclare, de aceea vei gasi un spatiu consistent pe site-ul nostrum www.revista-atelierul.ro dedicat acestor subiecte. De asemenea, incercam sa oferim o viziune practica asupra a ceea ce inseamna marketing pentru produsele handmade, prin articolele “la obiect” cu sfaturi pentru tot felul de probleme de care micii artizani se lovesc cand incearca sa isi promoveze creatiile. Revista Atelierul informeaza și educa cititorii romani asupra culturii artelor artizanale, intr-un context cultural național și internațional in care aceste arte sunt in plina expansiune.

One Comment

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

  1. Loriana says:

    Ma bucur sa va regasesc aici, revista Atelierul a fost si ramane foarte aproape de sufletul meu. Nu numai deoarece este un promotor al handmade-ului romanesc, ci si dintr-un motiv putin mai egoist (cu rusine o spun:) – voi sunteti cei care ati ales-o pe fetita mea, Daria, sa apara pe coperta primului vostru numar, intr-un tutu de poveste, si fotografiata de unul dintre cei mai talentati fotografi pe care i-am intalnit. Felicitari pentru tot ce faceti, si scuzati, va rog, mandria mea nebuna de mamica! :)

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!