Revista Atelierul propune “203 idei de cadouri si decoratiuni pentru Craciun”

Anul acesta, ca si pana acum vrem un Craciun handmade. Vrem sa ne bucuram de perioada de advent, sa ne inspiram pentru sarbatori, sa pregatim cadouri pentru cei dragi, sa realizam decoratiuni cu suflet cu care ne vom decora casuta, sa ne cream un univers al nostru in care il asteptam cuminti pe Mos Craciun, in care credem in minuni, in fapte bune si oameni frumosi si in care ii invitam alaturi de noi pe toti dragi noua.

Astfel, am adunat pentru tine 203 idei de cadouri, decoratiuni si proiecte frumoase, printre care sigur vei gasi un cadou pentru fiecare, cel putin un proiect pe care nu vei rezista sa nu il incerci si multa, multa inspiratie pentru sarbatori.

Te invitam sa rasfoiesti ghidul nostru cu drag, sa creezi cu drag si sa daruiesti bucuros!
http://www.revista-atelierul.ro/2012/12/03/203-idei-de-cadouri-si-decoratiuni-pentru-craciun/

Despre Revista Atelierul

Principalul proiect al Asociatiei Atelierul de Creatie este Revista Atelierul – prima revista de handmade din Romania – care a aparut atat online, cat si in format tiparit. Revista Atelierul a aparut din nevoia de a promova tot ceea ce inseamna handmade de calitate, de a aduna la un loc lucruri handmade nascocite de minti creative si maini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend si interviurilor cu artistii handmade pe care ii admira.

Ne-am propus sa sustinem si sa raspandim tot ceea ce inseamna stil de viata sanatos, ecologic, reciclare, de aceea vei gasi un spatiu consistent pe site-ul nostru www.revista-atelierul.ro dedicat acestor subiecte. De asemenea, incercam sa oferim o viziune practica asupra a ceea ce inseamna marketing pentru produsele handmade, prin articolele “la obiect” cu sfaturi pentru tot felul de probleme de care micii artizani se lovesc cand incearca sa isi promoveze creatiile. Revista Atelierul informeaza si educa cititorii romani asupra culturii artelor artizanale, intr-un context cultural national si international in care aceste arte sunt in plina expansiune.

 

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!