Sentimente

O, da! Iubirea plutește ȋn aer, chiar dacă nu vrem să recunoaștem. Suntem “invadaţi” de inimioare, flori, culoarea roșie, cuvântul “love” sau alte simboluri ale iubirii și asta ȋnseamnă ca ea există peste tot… Indiferent că o sărbătorim o dată pe an, de Valentine’s Day sau Dragobete, ȋn fiecare zi sau deloc, iubirea face parte din viaţa noastră și ne-o face mai frumoasă. Ne umple sufletul de bucurie, ochii de lacrimi (de fericire), stomacul de fluturi și braţele de flori.

Vârsta nu are importanţă! Poţi să ai 10, 20, 40, 60 sau 80 ani… niciodată nu ești prea tânăr sau prea bătrân pentru a iubi… niciodată nu e prea târziu pentru a te simţi ȋn al nouălea cer pentru că ești iubit… niciodată să nu spui “NU”iubirii!

Şi, dragii noștri bărbaţi care ne staţi alături (de câteva zile sau de o viaţă), vrem să vă spunem că ne place – foarte mult! – să primim trandafiri, indiferent dacă sunt naturali sau handmade!

Ca să vă dăm o mână de ajutor (pentru că știm că ne iubiţi, dar nu prea aveţi răbdare să alegeţi cadoul potrivit), vă dăm noi câteva idei:

brose trandafiri

Brose trandafiri de la Crissy86

plic rosy

Poseta plic Rosy de la anitabdesign

cutie decorata

Cutie lemn decorata de la luluart

brosa

Brosa/agrafa “With love for you” de la aurora

buchet mireasa

Buchet mireasa trandafiri de la casagravor

Şi pentru că și noi vă iubim, vă dăruim inima și fiecare zi din viaţa noastră!

 

HandmadebyGabi

 

2 Comments

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

  1. Anita says:

    Multumesc mult pentru includere! Sper ca toata lumea a avut un Valentine’s plin de iubire …cum am avut si eu:)) Sa fiti iubiti si sa iubiti cat mai mult:)

  2. Cristina says:

    Oooo, ce surpriză plăcută să-mi regăsesc creațiile în acest frumos articol. Vă mulțumesc!

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!