Votati creatiile favorite participante la Concursul de Paste!

A inceput votarea lucrarilor participante la Concursul de Paste, gazduit de Forumul Crafty si organizat si moderat de Anca (GreenBlueArt). Puteti vota creatiile preferate pana pe 14.04.2015, ora 20.00. Avem 63 de lucrari inscrise care pot fi vizionate in prezentarea powerpoint afisata in linku-ul de mai jos:

http://www.slideboom.com/presentations/1208622/Crafty_ConcursPaste_2015

concurs

Apasati butonul “Play” care se afla sub filmulet si apoi butonul “Next” de cate ori vreti sa mergeti mai departe. Daca dati click pe imaginea produsului puteti ajunge in locul in care este postata, adica in magazinul concurentului.
Fiecarei lucrari ii corespunde un numar, cel incadrat in dreptunghiul colorat (roz/magenta) care apare langa numele designer-ului.

Se pot vota 3 (trei) lucrari, cele pe care le considerati voi cele mai frumoase.
Pentru a transmite votul vostru, veti posta in cadrul topicului dedicat de pe Forum un mesaj care sa contina cele 3 numere corespunzatoare lucrarilor care v-au placut cel mai mult. Ordinea in care scrieti aceste 3 numere nu conteaza.

Fiecare membru Crafty (designer sau client) are dreptul la un singur vot. Nu vor fi luate in considerare voturile care contin mai putin sau mai mult de trei numere diferite.

In plus, puteti vedea si distributia designerilor care participa la acest concurs in functie de judetul in care se afla: http://tinyurl.com/pvkvt42
Plimbati cursorul mouse-ului pe harta si veti observa ca atunci cand ajungeti in dreptul judetelor colorate se afiseaza numarul de designeri participanti si numele lor.

Mai multe detalii despre competitie gasiti in topicul concursului.

Mult succes participantilor!

Multumim tuturor celor implicati in organizarea si desfasurarea acestei competitii! Multumim Grety, MargeleEtcetera, Mishaartunic, Gia si Ladyhawke pentru premiile oferite cu generozitate!

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!