Swap de primavara

Swap-ul nu este altceva decat un schimb de cadouri intre doi (sau mai multi) parteneri.
Asadar, ceea ce organizam noi, e un schimb de cadouri intre designerii activi de pe Crafty.ro. Ideal ar fi ca aceste cadouri sa fie realizate special pentru cei carora le sunt destinate!
Deasemenea, puteti opta sa trimiteti un singur cadou sau mai multe. Daca veti trimite mai multe, veti si primi mai multe:)

swap
Daca iti place sa daruiesti si vrei sa participi la swap-ul organizat de noi, lasa un comentariu,
pe forum, in topicul special

http://www.crafty.ro/forum/topic/1017-swap-de-primavara

Scrie in comentariu daca trimiti un singur cadou sau mai multe (caz in care te rugam sa ne spui numarul lor) si ce iti place sau ce nu iti place (culori care-ti plac sau nu, felul bijuteriei pe care iti place/nu-ti place s-o porti, daca esti alergic la vreun material, daca iti doresti bijuterie sau decoratiune/accesoriu vestimentar/, etc) .

Orice informatie e utila si-l va ajuta pe partenerul tau de swap sa te cunoasca mai bine si sa realizeze astfel ceva care sa-ti placa. In pachet vei pune ceea ce realizezi special pentru partenerul tau, dar mai poti pune si o ciocolata mica, sau o floare presata, sau o felicitare, posibilitatile sunt nelimitate atunci cand vrei sa faci o bucurie cuiva!

Inscrierile la swap se fac pana in data de 5 Mai. In data de 6 Mai vor fi adunate toate informatiile si vor fi stabilite perechile. Fiecare dintre dvs. va primi toate datele partenerului de swap prin email in data de 7 Mai.

Pentru ca totul sa aiba un si mai mare aer de sarbatoare si de surpriza, partenerul fiecaruia va ramane secret!

Data limita de expediere a coletelor este 22 Mai 2016! Avem rugamintea ca dupa ce puneti coletul la posta sa ne scrieti un mail si sa ne anuntati c-ati trimis coletul iar noi, la randul nostru, vom anunta destinatarul.

Toti cei care vor sa participe sunt rugati, asadar, sa scrie un comentariu in care sa-si exprime preferintele, apoi sa trimita un mail pe adresa noastra care sa contina numele dvs. intreg si adresa la care vreti sa va fie livrat cadoul. Datele dvs. (nume, id, adresa, etc) nu vor fi facute publice. Dupa ce primiti cadoul, ar fi politicos sa va contactati partenerul pentru a-i confirma primirea darului si a-i multumi. Pentru aceasta puteti folosi mesageria Crafty.

Daca va intrebati ce valoare trebuie sa aiba cadoul pe care il veti trimite, nu va putem da un raspuns exact, ci va putem spune doar atat: “Daruiti asa cum v-ar placea sa primiti!”.
Lasam la latitudinea fiecarui designer participant sa hotarasca ce si cat daruieste!

Va asteptam la Swap de primavara! :)

Multumim Silvia (http://www.crafty.ro/Jewelswithlove) pentru ajutor! :)

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!