Concurs de creatie pentru designeri – Santorini Blue

Va invit cu drag sa participati la un concurs care sper sa va faca sa descoperiti (daca nu ati facut-o deja) si sa indragiti Santorini si de ce nu, poate sa o vizitati la un moment dat.

Insula Santorini iti opreste respiratia prin frumusetea ei. Alb, albastru, stradute mici, flori, arome, culori, magari, taverne, vinuri ametitor de dulci, prapastii, privelisti desprinse parca din cartile postale, apusuri perfecte, marea si cerul atat de albastre cum nu credeam ca pot exista. Turisti care au venit in vacanta si care, indragostindu-se iremediabil de insula, si-au gasit de lucru acolo si nu s-au mai intors in tara lor. Acest lucru cred ca spune suficient despre insula care te prinde in mrejele ei.

santorini

Dar Santorini nu inseamna doar alb si albastru. Gasiti aici plaje negre, rosii, albe, unice in lume. Mai este si rosul apusului de soare, in fiecare zi altfel, parca mai frumos decat in ziua precedenta. Pe insula a existat o veche civilizatie minoica, disparuta in cea mai puternica eruptie vulcanica a vremii, acum 3500 de ani, iar doua situri arhelogice care au dat lumii unele din cele mai frumoase fresce ale Greciei antice sunt marturii ale acestei civilizatii.

Va invit sa le descoperiti pe toate pe rand. In zilele ce vor urma, pana cand lucrarile voastre vor incepe sa prinda contur, voi incerca sa postez cat mai multe informatii despre Santorini. In limita timpului voi incerca sa le scriu eu, sa va arat fotografii facute de mine, sau voi da link-uri utile.

Fiind o insula turistica, magazinele abunda de oferte, nu va fi greu sa alegeti ce sa faceti pentru concurs:
- Bijuterii grecesti de inspiratie antica sau moderna – alb – albastre sau colorate, multa ceramica, rosii si negre din piatra vulcanica, matanii, evil eye, etc.
- Decoratiuni din sticla, ceramica, lemn, piatra vulcanica
- Tablouri, pictate sau facute din diverse materiale – pietre, lemn, panza.
- Haine traditionale si moderne si diverse accesorii.

Si acum, despre concurs:

Calendarul concursului:

Perioada de inscriere a lucrarilor: 12 mai – 15 iunie 2016
Perioada de votare: 16 – 20 iunie 2016
Anuntarea castigatorilor: 21 iunie 2016

Mici reguli:

La concurs se pot inscrie toti membrii Crafty care au un cont pe site inainte de data de 11.05.2016. Concursul este destinat tuturor membrilor forumului, indiferent daca sunt incepatori sau avansati.

Fiecare concurent poate participa cu maxim trei lucrari, create special pentru concurs. Nu se poate participa cu lucrari care au fost expuse pe Crafty sau pe alte site-uri inainte de data inceperii concursului. Dupa ce ele sunt prezentate in concurs, pot fi expuse si pe site-ul personal, Facebook, etc.

Se poate participa atât cu bijuterii, cât și cu decorațiuni sau lucrări de arta plastica, moda, accesorii vestimentare, etc.

Inscrierea in concurs se va face prin postarea in acest topic a link-ului catre lucrarea participanta, care va fi incarcata in prealabil in magazinul propriu.
Debutantii sunt rugati sa precizeze faptul ca este prima oara cand participa la un concurs pe Crafty.

Castigatorii vor fi desemnati prin votul publicului, care vor alege 6 creatii preferate. Pot vota toti membrii Crafty care au un cont deschis la data inceperii concursului.

Votantii sunt rugati sa tina cont de urmatoarele aspecte:
- incadrarea in tema
- complexitatea lucrarii
- originalitatea
- tehnica
- estetica
- descrierea lucrarii, prezentarea si calitatea fotografiilor .

Membrii Crafty care au lucrari inscrise in concurs nu-si pot vota propriile creatii.
In caz de egalitate se va tine cont de ordinea inscrierii in concurs.

Premii:

Locul I – un voucher in valoare de 80 de lei in magazinul Ethno-Bead
Locul al II-lea – un voucher in valoare de 60 de lei in magazinul Ethno-Bead
Locul al III-lea – un voucher in valoare de 40 de lei in magazinul Ethno-Bead
Premiul pentru debut – un voucher in valoare de 40 de lei oferit de magazinul Ethno-Bead. Daca sunt mai multi debutanti, castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.
Un premiu special ales si acordat de mine unei lucrari care m-a impresionat in mod deosebit si care nu a beneficiat de alt premiu.

Mai multe informatii despre concurs gasiti in topicul dedicat, pe forum:

http://www.crafty.ro/forum/topic/1024-concurs-santorini-blue/page:1

(EthnoBead – organizator si sponsor al concursului)

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!