Toamna se numara… ce ai in garderoba!

Gata, am facut-o! Ma uit in jurul meu si privesc cu incantare haosul pe care l-am creat! Ah, de cand imi doream sa fac asta! In fiecare dimineata tentatia aparea in mintea mea, in timp ce cautam hainele pe care urma sa le port in acea zi, dar cu siguranta efectul ar fi fost un stop-cardiac al partenerului meu de viata!

Deci, despre ce vorbim?! Va amintiti probabil scena in care “ea”, in cautarea tinutei perfecte pentru intalnirea/evenimentul la care trebuie sa mearga, scoate si arunca prin camera toate hainele (de altfel frumos si cu grija aranjate in sifonier/dressing)? Ei bine, de cate ori am vazut scena asta prin reclame sau filme m-am amuzat teribil! Si de fiecare data mi-am spus in sinea mea “trebuie sa fac si eu asta (la un moment dat!)”. Si nu neaparat atunci cand trebuie sa merg la un eveniment special, ci asa pur si simplu, intr-o zi oarecare.

Si cum spuneam, profitand de momentele MELE ( a se citi “de singuratate”!), ma uit cu satisfactie la imbracamintea aruncata peste tot prin casa… dar clipele de incantare trec repede caci imi dau seama ca prea putine lucruri mai sunt “de purtat”… pai, si ce e de facut? Va spun eu:

  1. Alegem tot ce nu mai purtam, le sortam (dupa cum ne taie capul), le impachetam si le distribuim vedem noi unde/cui….

  2. Ne asezam frumusel la calculator (pentru ca e mai comod si iti ia mai putin timp decat sa umbli prin magazine) si cautam…

Zis si facut! Si uite ce am gasit:

Un poncho de la Crosetaria

poncho crosetaria

O geanta de la kindermarket

geanta kindermarket

Hai sa iau si un colier de la sarmis, ca n-o fi foc!

colier sarmis

Acum va las pentru ca trebuie sa strang ce am imprastiat, dar ne “revedem” in curand!

Gabriela (HandmadebyGabi)

One Comment

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

  1. Ramira says:

    Da. Cum sa nu? De ce sa aruncam cand putem face lucruri frumoase din lucruri vechi? Felicitari!

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!