Intoarcere in timp

“Vreme trece, vreme vine,

Toate-s vechi si noua toate”

Daca ar stii el, Eminescu, cata dreptate avea!

In urma cu ceva timp, ca orice femeie ce vrea sa fie in trend nu numai din punct de vedere al vestimentatiei, ci si al decorarii casei, am adunat toate mileurile din macrame pe care le aveam mostenire de la mama si le-am depozitat cu grija. La vremea aceea m-am gandit sa le pastrez din respect pentru munca celei care le-a facut, gandindu-ma ca nu vor mai folosi vreodata la ceva… dar uite ca m-am inselat! Acum, dupa cativa ani buni, le-am scos din nou, dar nu pentru a le folosi in scopul initial pentru care au fost create! Vor avea tot rol de decor, dar nu pe mobila, ci pe un obiect sau accesoriu vestimentar – o gentuta, o bluza, o vesta, o rochita… Cu siguranta va iesi ceva minunat!

Apoi ma voi apuca si eu de crosetat, caci ce poate fi mai feminin si mai romantic decat un guleras crosetat, ca cel de la Maryssa

guleras crosetat

sau o pereche de cercei, precum cei de la sabadusrodica

 set bijuterii crosetate

o rochita de la DEEA76

 rochie crosetata

sau o pereche de manusi, cum e cea de la mariroxana81

manusi crosetate

Asadar, doamnelor si domnisoarelor, crosetati! Ca sugestie, luati snurul de laseta (nu conteaza ca e simplu, dublu, cu un piciorus sau doua! :) ) si dati frau liber imaginatiei! Puneti-l pe o bucata de panza si faceti din el bucle, flori, frunze, fluturi si cu siguranta veti fi uimite de ceea ce va iesi! Faceti lumea mai frumoasa!

 Gabriela Toader (HandmadebyGabi)

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!