Pregatiri!

Draga noastra Toamna ne-a rasfatat pana acum cu raze blande de soare, dar iata ca a venit si luna lui Brumar si primul lucru la care ne gandim este ca se apropie, din ce in ce mai mult, iarna cu ale ei plete albe si mantie de gheata. Daca tocmai ati terminat de pus muraturile si de facut zacusca, nu va asezati prea comod pentru ca urmeaza o luuunga perioada de activitate intensa! Dar sunt sigura ca stiti deja, avand experienta anilor trecuti!

Nu stiu ce va da voua mai multe batai de cap in aceasta perioada, dar pentru mine cel mai dificil lucru este sa aleg cadouri pentru barbati, mai ales ca in urmatoarele doua luni avem “doar” sapte sarbatori in care majoritatea isi serbeaza ziua onomastica: Sf. Mihail si Gavril, Sf. Andrei, Sf. Nicolae, Craciun, Sf. Stefan, Sf. Vasile, Sf. Ioan. Daca pentru femei oferta este mai bogata si poti gasi cadouri pe toate gusturile si pentru toate buzunarele, nu acelasi lucru se intampla cand vrei sa cumperi pentru EL, mai ales atunci cand vrei sa-l impresionezi! :)

Si totusi, daca ai rabdare si cauti din timp, poti gasi cadoul potrivit! Eu am “ochit” cate ceva si vi le recomand si voua:

Un jurnal de la ARTIZANIX care il va ajuta sa nu uite lucrurile importante din viata sa (ex: data aniversarii casatoriei, data nasterii soacrei, proiectele casnice etc.).

jurnal artizanix

O prastie din lemn de la artelier, care ii va aminti de copilarie

prastie artelier

Un cufar de la DecoArtBoutique in care sa-si pastreze “micile” secrete, pentru ca au si ei dreptul la intimitate, nu? (sugestie: comandati doua chei; nu se stie niciodata cand veti avea nevoie de a doua!)

cufar decoart

Un set de zaruri de la artelier pentru clipele de “jocuri si divertisment”

zaruri artelier

Si pentru microbisti o minge (care nu se sparge!) de la ilieandries

tablou ilieandries

 

Eu am plecat la cumparaturi si ma intorc dupa sarbatori! :)

 Gabriela Toader (HandmadebyGabi)

One Comment

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

  1. Art3lier says:

    multumim!
    Ati observat cum an de an apar din ce in ce mai devreme reclamele de craciun prin oras? De exemplu anul acesta am vazut una la mijlocul lunii octombrie..in curand o sa ii prinda vara:)

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!