Revista Atelierul face Targ & Atelier de Craciun

Cand? pe 17 si 18 decembrie (sambata si duminica) intre orele 12:00 – 20:00
Unde? la SKA (Spatiul Kultural Alternativ) de pe Str. Maria Rosetti nr. 33, Bucuresti


In toata agitatia lunii decembrie cu toate atelierele si targuri peste targuri am simtit nevoia sa contribuim si noi la voia buna si atmosfera de sarbatoare generala printr-un eveniment de sezon. Poposim din nou pe Maria Rosetti nr. 33, de data aceasta la nou deschisul Spatiu Kultural Alternativ unde va asteptam cu haine handmade, fie ele creatii vestimentare originale sau tricouri personalizate, cu caciulite tricotate numai bune pentru infruntat iarna de afara, cu accesorii cochete si dantelate pentru nopti speciale, cu genti si gentute, cu vase ceramice arse incet in cuptor, cu prajituri homemade si, bineinteles cu decoratiuni si ornamente handmade pentru un Craciun unic.

Cine vine? Iscariotte, Mihaela Cretescu, Mihaela Cirlugea, Bubbles, Arina Balerina, Atelierul de Ceramica, Pufoase, Gabi Galamaga, Zuza Design, Atelier44 si artizanii echipei Atelierul. Dar mai multe despre ei veti afla in zilele urmatoare pe www.revista-atelierul.ro !

Ce se mai intampla? In ambele zile de targ, intre 14:00 si 18:00 vom tine ateliere de ornamente handmade, unde poti invata sa-ti faci propriile decoratiuni pentru brad sau poti veni cu globurile vechi de plastic de acasa, iar noi o sa te ajutam sa le transformi in ceva cu totul si cu totul special.

Iar sambata seara de la ora 20:00 dam pace colindelor si ii lasam pe cei de la Backstage Hero si 747 sa ne cante si sa ne incante acustic!
http://www.facebook.com/BackstageHero
http://www.facebook.com/747band

Asa ca te asteptam, sa vii sa cumperi cadouri unicat pentru cei dragi, sa creezi cu noi lucruri frumoase, sa stam la povesti in jurul bradului cu un ceai si-o prajitura de casa si sa ne bucuram impreuna de Craciun!

Comunicat Revista Atelierul

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!