avatar
avatar

Provocarea: Revelatie

Cea mai mare revelatie a omenirii este cuvantul adus de un inger intre aripile sale. Cuvantul este reprezentat de o carte legata manual. Prin legatura am vrut sa schitam silueta ingerului ce isi deschide aripile o data cu ...
citeste mai mult
Cea mai mare revelatie a omenirii este cuvantul adus de un inger intre aripile sale.
Cuvantul este reprezentat de o carte legata manual. Prin legatura am vrut sa schitam silueta ingerului ce isi deschide aripile o data cu copertele.

27 voturi

Provocarea: Spiritul

Provocarea lansata de partenerii mei de duel este "SPIRIT". Cum sa materializezi SPIRITUL? Cum sa-l faci vizibil? Poate doar in contrast cu opusul lui... Si cea mai potrivita analogie mi s-a parut cea sugerata de ...
citeste mai mult
Provocarea lansata de partenerii mei de duel este "SPIRIT".
Cum sa materializezi SPIRITUL? Cum sa-l faci vizibil? Poate doar in contrast cu opusul lui...
Si cea mai potrivita analogie mi s-a parut cea sugerata de contrastul dintre LUMINA si INTUNERIC.
Din punctul meu de vedere, SPIRITUL reprezinta pentru noi, oamenii, ceea ce determina situarea noastra in zona de lumina (cea a constiintei de sine, a inteligentei, a existentei sufletului, a...)
Asadar, va prezint :

The LIGHT coming from INSIDE

Cateva detalii tehnice banuiesc ca sunt binevenite :)
Avem aici ceva care poate avea multiple intrebuintari: colier, bratara, bentita, chiar si brosa (impreuna cu acul aferent).
Acest ceva este realizat cu croseta, din bumbac mercerizat. Am realizat pentru inceput o semi-sfera crosetata, umpluta cu vatelina. Aceasta are la baza un diametru de circa 4.5 cm. Semi-sfera noastra reprezinta baza pe care am crosetat "razele" de lumina, pe care le-am vrut reglabile, motiv pentru care am inserat in fiecare sarma placata cu argint de 0.2 mm. Razele noastre contin la terminatie cate un cristal Swarovski (biconic de 4 mm) si o margeluta Miyuki Delica 11/0 placata cu argint. Floarea noastra de lumina poate avea un diametru cuprins intre 10-12 cm (in functie de gradul de desfasurare a razelor). Cu ajutorul celor doua benzi de aproximativ 55 cm fiecare, crosetate la randu-le, posesoarea poate decide modul in care lucrarea aici de fata va fi purtata.
Sper sa va placa.

12 voturi

Despre Lemnivor

Mama: Natura, Tatal: Art3lier

Produse Lemnivor

Suport decorativ din lemn Cercei ghinda Orange II
Viziteaza magazinul Lemnivor

Despre cleopatra5

Numele meu este Cleopatra si am facut o mare pasiune pentru aceasta lume a creatiilor simtite si gandite si muncite cu drag de cei pe care-i denumim in mod generic "creatori handmade". Sper sa fiu considerata la ...
citeste mai mult
Numele meu este Cleopatra si am facut o mare pasiune pentru aceasta lume a creatiilor simtite si gandite si muncite cu drag de cei pe care-i denumim in mod generic "creatori handmade". Sper sa fiu considerata la randul meu ca facand parte din aceasta lume minunata.
Viziteaza magazinul cleopatra5

Vrei sa participi la urmatoarele dueluri? Inscrie-te aici

Dueluri precedente

Login


Am uitat parola ×