avatar
avatar

Provocarea: Champagne

Provocarea a fost cu adevarat o incercare pentru mine, "Champagne" fiind un simbol pentru o lume plina de eleganta si rafinament. Primul meu gand a fost a fost "aoleu", a zis "champagne", nu ...
citeste mai mult
Provocarea a fost cu adevarat o incercare pentru mine, "Champagne" fiind un simbol pentru o lume plina de eleganta si rafinament. Primul meu gand a fost a fost "aoleu", a zis "champagne", nu sampanie, nu spumant ieftin care face poc in noaptea de revelion, baut in piata primariei cu mainile inghetate pe paharul de unica folosinta, sub focuri de artificii... deci nu cupru, nu bumbac, nu tricot!... Ceva transparent, delicat, in nuantele pretioasei licori, cristale asadar. In prima zi am strans margele, la care m-am zgait si m-am zgait, si m-am zgait! fara nici un rezultat. A doua zi, am inceput sa le lucrez, am inceput cu cabosoanele in culoarea vinului alb, am crosetat in jurul lor sarma argintata, nu mi-a placut, prea multa sarma, strica spectul de "lichid"... am stricat tot si-am luat-o de la capat cu zgaitul!:)) Ziua urmatoare am inceput sa lucrez cu indoiala, hm asa, parca-parca ar merge, ei asta e: am impletit sarmulita intr-o tesatura fina care sa nu acopere transparenta cabosoanelor, dar destul de solida sa le sustina greutatea, "spuma" de margele de nisip din laterale si "cascadele" de cristale si perle de cultura care, sper eu, sa semene cu suvoiul de sampanie involburandu-se in pocal. Am mesterit si niste tortite-tije, carora le-am atasat niste fluturasi mari care sa sustina si sa echilibreze ansamblul si... gata.
Sunt pregatiti pentru urechile fine ale unei domnisoare cu gat lung si umeri goi, care soarbe cu ale sale buze impecabil rujate cate un strop de champagne. Adica pentru o mademoiselle pentru care acest lucru e o obisnuinta, nu pentru una care bea sampanie doar de revelion!

19 voturi

Provocarea: Prima ninsoare

Primii fulgi? Ce ii poate reda artistic mai bine decat bumbacul? Moale si pufos, ok, recunosc, cald, nu rece ca zapada, dar confortabil la purtat. Am creat acest colier pornind de la prezumtia ca il voi purta in seara de ...
citeste mai mult
Primii fulgi? Ce ii poate reda artistic mai bine decat bumbacul? Moale si pufos, ok, recunosc, cald, nu rece ca zapada, dar confortabil la purtat. Am creat acest colier pornind de la prezumtia ca il voi purta in seara de Craciun, dar se pare ca deja are mai multi fani decat credeam, asa ca l-am daruit sorei mele. Si cum nu-mi place sa repet un model, voi crea altceva pentru mine. Nu stiu ce, dar cu siguranta va fi tot textil.
Godeta, multumesc pentru motivul pe care mi l-ai dat sa incerc si alceva, te asigur ca m-am bucurat de fiecare clipa a creatiei!

15 voturi

Despre Godeta

Prezentare, asadar: femeie, peste patruzeci, mama de doi baieti, trei daca-l pun la socoteala si pe tatal lor :D Fara antecedente artistice, dar cu oarece experienta in mesterit, impletit, bibilit diverse (de-as fi avut ...
citeste mai mult
Prezentare, asadar: femeie, peste patruzeci, mama de doi baieti, trei daca-l pun la socoteala si pe tatal lor :D
Fara antecedente artistice, dar cu oarece experienta in mesterit, impletit, bibilit diverse (de-as fi avut fete, precis mi-as fi descoperit mai demult capacitatea de a face si chestii mai delicate), casnica. Am hobby-ul acesta de vreo doi-trei ani, am invatat mult si invat intruna, fara sa am foarte clar in minte unde vreau sa ajung, deocamdata e extrem de satisfacator procesul de invatare... daca cineva se mai si bucura de rezultatul muncii mele, cu atat mai bine.

Produse Godeta

bratara cupru colier bratara agrafa
Viziteaza magazinul Godeta

Despre Day

Sunt Doina, iar pentru cei care imi cunosc nebunia, sunt Day. De 5 ani lucrez bijuterii, in special din luturi polimerice, dar nu ma dau inapoi nici de la alte tehnici si materiale. Chiar raspunsul la provocarea partenerei ...
citeste mai mult
Sunt Doina, iar pentru cei care imi cunosc nebunia, sunt Day. De 5 ani lucrez bijuterii, in special din luturi polimerice, dar nu ma dau inapoi nici de la alte tehnici si materiale. Chiar raspunsul la provocarea partenerei mele de duel, Godeta, este un stil nou, un suflu ce vreau sa-l dezvolt: bijuteriile textile.
Viziteaza magazinul Day

Vrei sa participi la urmatoarele dueluri? Inscrie-te aici

Dueluri precedente

Login


Am uitat parola ×