avatar
avatar

Provocarea: Efemeritate

Eu am fost prima care a aruncat provocarea Eternitate si atunci cand Mioara a aruncat provocarea "Efemeritate" imediat gandul m-a dus la Eminescu si tema care este prezenta in multe din poeziile sale umanitate ...
citeste mai mult
Eu am fost prima care a aruncat provocarea Eternitate si atunci cand Mioara a aruncat provocarea "Efemeritate" imediat gandul m-a dus la Eminescu si tema care este prezenta in multe din poeziile sale umanitate versus cosmos (efemer versus etern). Am decis sa incerc sa redau natura efemera si trecatoare a omului cu aceasta bratara. In antiteza cu natura perena, omul este supus sortii, este efemer si muritor, timpul curge pentru el ireversibil si implacabil:
"Numai omu-i schimbator,
Pe pamant ratacitor,"
Revedere.

16 voturi

Provocarea: Eternitate

Am fost incantata de tema propusa de Ruxandra: "Eternitate". O tema care iti da posibilitatea sa visezi si sa creezi. Aceasta tema m-a dus cu gandul la spatiu, la cosmos ... nu se stie daca spatiul este etern dar ...
citeste mai mult
Am fost incantata de tema propusa de Ruxandra: "Eternitate". O tema care iti da posibilitatea sa visezi si sa creezi. Aceasta tema m-a dus cu gandul la spatiu, la cosmos ... nu se stie daca spatiul este etern dar mi-ar placea sa cred ca da.

Stiam deja materialul pe care am sa-l folosesc: sarma argintata si tehnica de realizare: wire wrapping. Mi-a fost mai greu sa ma decid asupra pietrelor care s-ar potrivi cel mai bine acestei teme. Dupa ceva timp m-am hotarat asupra culorii: negru, iar piatra potrivita onix-ul.

Este prima data cand folosesc pietrele de onix. Negru nu se numara printe culorile mele favorite dar pentru aceasta tema mi s-a parut cea mai potrivita.
Initial m-am gandit sa realizez o bratara dar in final a iesit un colier.
Sper sa va placa :)

22 voturi

Despre Semyazaangel

Ce as putea spune despre mine? Ma numesc Ruxandra. Locuiesc in Bucuresti si sincer nu imi mai aduc aminte cum m-am apucat de handmade. M-am pierdut in atatea tehnici, materiale incat nu imi aduc aminte cum a inceput totul. ...
citeste mai mult
Ce as putea spune despre mine? Ma numesc Ruxandra. Locuiesc in Bucuresti si sincer nu imi mai aduc aminte cum m-am apucat de handmade.
M-am pierdut in atatea tehnici, materiale incat nu imi aduc aminte cum a inceput totul. Imi place sa experimentez cu diverse materiale, mai ales in ultimul timp cele eco friendly, dar principala mea dragoste raman margelele de nisip.
Viziteaza magazinul Semyazaangel

Despre cinderellabijoux

Am inceput sa confectionez bijuterii in urma cu un an de zile, dupa ce am urmat un workshop. Sunt bucuroasa ca am urmat acel workshop pentru ca mi-am descoperit un hobby care ma face fericita. Tehnica mea favorita este wire ...
citeste mai mult
Am inceput sa confectionez bijuterii in urma cu un an de zile, dupa ce am urmat un workshop. Sunt bucuroasa ca am urmat acel workshop pentru ca mi-am descoperit un hobby care ma face fericita. Tehnica mea favorita este wire wrapping, iar materialul favorit este sarma argintata. De curand am inceput sa realizez si bijuterii din sarma de cupru si am constatat ca sunt foarte frumoase. Sper sa imi imbunatatesc tehnica si sa reusesc sa realizez bijuterii din ce in ce mai frumoase.

Despre mine? Am 39 ani si locuiesc in Bucuresti. Imi place Science-Fiction-ul, imi place muzica de opera, imi place tenisul si sunt indragostita de muzica latino. Culoarea care ma reprezinta este rosu astfel ca multe din creatiile mele sunt facute cu margele rosii : )
Viziteaza magazinul cinderellabijoux

Vrei sa participi la urmatoarele dueluri? Inscrie-te aici

Dueluri precedente

Login


Am uitat parola ×